Εφαρμογές που σου λύνουν τα χέρια-μέρος 2ο.


Για να μην ταλαιπωρείσαι στις εξόδους και στα delivery, αλλά και για να μην ιδρώνεις περιττά στη γυμναστική, ούτε να αγχώνεσαι για τα οικονομικά σου, εδώ στο PLATFORM σου προτείνουμε εφαρμογές που διευκολύνουν την καθημερινότητά σου. Κάποιες είναι καινούριες και άλλες, που τις γνωρίζεις ήδη, ανανεώθηκαν. Με ένα απλό κλικ μπορείς να τις κατεβάσεις από το App Store ή το Google Play. Κλίκαρε, κατέβασε και.. χαλάρωσε.

LookingForTable

Μια νέα εφαρμογή από φοιτητές για φοιτητές (και όχι μόνο)! Όσοι από εσάς μένουν στην Πάτρα και ψάχνονται για τις εξόδους τους, το LookingForTable κάνει την έξοδό σας πολύ εύκολη. Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να βλέπετε πόσα περίπου ελεύθερα τραπέζια υπάρχουν σε κάθε μαγαζί που θέλετε να επισκεφθείτε. Η εφαρμογή περιλαμβάνει και άλλα χαρακτηριστικά όπως αναζήτηση με βάση το είδος του καταστήματος (εστιατόριο, καφετέρια κτλ), εμφάνιση των καταστημάτων που βρίσκονται σε κάποια συγκεκριμένη ακτίνα από τη τοποθεσία του χρήστη κτλ. Με τον τρόπο αυτό δε θα χρειάζεται να γυρίζετε από μαγαζί σε μαγαζί μέχρι να βρείτε κάποιο με ελεύθερο τραπέζι. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android και μπορείτε να τη κατεβάσετε από το playstore.

epipleonappsLOOK4TABLE.png LEVEL MONEY

Οι εφαρμογές που ασχολούνται με τη σωστή διαχείριση των οικονομικών σου, μπορεί να θεωρηθούν δυσάρεστες και βαρετές. Ωστόσο, το Level Money έχει ευχάριστη δομή, χωρίς να είναι πολύπλοκo ή δύσχρηστo, και μάλιστα διατίθεται δωρεάν. Αφού περάσεις στην εφαρμογή τα έσοδα και τα φοιτητικά έξοδα σου, υπολογίζεται αυτό το μαγικό ποσό που μπορείς να ξοδεύεις σε καθημερινή βάση ώστε να μην ξεμείνεις μέχρι να σου ξαναστείλουν χρήματα οι γονείς σου.

AAPTIV

Τέλος οι δικαιολογίες, πρέπει επιτέλους να ξεκινήσεις γυμναστική! Αυτό λες κάθε μέρα στον εαυτό σου, μόνο που λίγο η βαρεμάρα σου να βγεις από το σπίτι, λίγο και οι ακριβές συνδρομές στο γυμναστήριο.. όλο και το αναβάλεις. Το AAPTIV σε γλιτώνει από την πολλή ταλαιπωρία, δίνοντάς σου τη δυνατότητα γυμναστικής στην οθόνη σου. Με μια συνδρομή που φτάνει τα 10 ευρώ μηνιαίως, μπορείς να έχεις στη διάθεση σου οποιοδήποτε είδος γυμναστικής σε βολεύει, από την κλασική γιόγκα μέχρι οτιδήποτε άλλο έχεις φανταστεί. Πέρα από το γεγονός ότι μπορείς να επιλέξεις το βαθμό δυσκολίας της κάθε άσκησης, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μουσική, αν και θα σε συνοδεύουν και οι οδηγίες του κόουτς.

epipleonappsAAPTIV.jpg e-FOOD

Ανανεώθηκε η δημοφιλής εφαρμογή για online delivery και take away με πάνω από 4.000 καταστήματα σε περισσότερες από 50 πόλεις στην Ελλάδα! Η νέα έκδοση περιλαμβάνει την έκπτωση της «Τυχερής Πεινάτας», όπου επιλέγοντας κάποιο από τα καταστήματα και κάνοντας την παραγγελία μέσα στο χρονικό διάστημα των 15 λεπτών, προσφέρει έκπτωση στον χρήστη, σύμφωνα με το ποσό που έχει συμπληρώσει. Επίσης, η νέα έκδοση περιλαμβάνει και επιμέρους διορθώσεις σε τεχνικά προβλήματα που ανέφεραν οι χρήστες της εφαρμογής. Το e-food αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα στο πεδίο των startups και παραμένει η μεγαλύτερη ιστοσελίδα online food delivery στην Ελλάδα. Προσφέρει στον χρήστη επιλογές από τριάντα διαφορετικές κουζίνες  και εκτελεί σχεδόν 1.500.000 παραγγελίες το μήνα, γεγονός που το τοποθετεί στα κορυφαία sites στο ευρύτερο πεδίο του ηλεκτρονικού εμπορίου.