Αλλά για κάποιο λόγο δεν πας (πάλι!)


Είσαι πεπεισμένος ότι θα πας στη σχολή. Δεν θα το ξαναχάσεις το μάθημα, άλλωστε δεν γίνεται κάθε φορά να ψάχνεσαι για το τι έγινε, εάν έδωσε ο καθηγητής σημειώσεις και πώς μπορείς να τις πάρεις. Α, όχι, αυτή τη φορά θα πάς. Είσαι σίγουρος γι’ αυτό. Ναι, είσαι πολύ σίγουρος, μέχρι που έβαλες και ξυπνητήρι να ξυπνήσεις στην ώρα σου. Βασικά, εκεί που ήσουν σίγουρος, κοίτα τι συνέβη βρε παιδί μου και πάλι, με ένα περίεργο τρόπο.. πάλι δεν πήγες στη σχολή..!

 

#1. Μπήκαν υπότιτλοι στο νέο επεισόδιο του “How To Get Away With Murder”!

Ξεκίνησε ο νέος κύκλος της σειράς και δεν θυμάσαι ακριβώς πως είχε τελειώσει πέρσι, οπότε λες να ξαναδείς το τέλος της προηγούμενης σεζόν για να φρεσκάρεις τη μνήμη σου. Άσε που μόλις ανέβηκαν οι ελληνικοί υπότιτλοι στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου και είναι κρίμα να μην το δεις, υπάρχει και ο κίνδυνος των spoilers! Ένα επεισόδιο είναι μόνο και μετά θα φύγεις για τη σχολή. Βέβαια, κρατάει μια ώρα, οπότε μάλλον δεν προλαβαίνεις το μάθημα. Την επόμενη φορά όμως, δεν θα το χάσεις!

#2. Έχει πολύ κρύο, πού να τρέχεις τώρα..

Άσε που μπορεί να κρυώσεις πάλι, είναι και η γρίπη σε έξαρση και εσύ είσαι ευαίσθητος. Έχεις μείνει με ελάχιστα χρήματα για να περάσεις τον μήνα, κρίμα θα είναι να τα ξοδέψεις σε φάρμακα και βιταμίνες. Άσε που μπορεί να βρέξει κιόλας κι αν αρρωστήσεις μπορεί και να μπεις σε νοσοκομείο. Αύριο (που υπάρχει πιθανότητα 0,001% να έχει ζέστη) θα πας στη σχολή!

#3. Έχουν βγει οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια.

Ευκαιρία να μπεις στο διαδίκτυο και να κλείσεις για το Πάσχα να δεις τους δικούς σου. Αλλιώς θα πρέπει να πάρεις το ΚΤΕΛ και είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Επί τη ευκαιρία κοιτάς και για άλλους ταξιδιωτικούς προορισμούς, να έχεις υπόψη σου για εκδρομές, στο Παρίσι, τη Φλόριντα, την Υεμένη.. Αλλά αύριο θα πας στο μάθημα, σίγουρα!

#4. Πέτυχες τον κολλητό σου στο facebook και τσατάρετε

Δύσκολο να βρεις άλλη ευκαιρία να πείτε τα νέα σας, έχει γνωρίσει και μια κοπέλα και θέλει τη γνώμη σου, είναι και το Super Leage που γίνεται χαμός, έπαιζε προχθές Βέροια-Ολυμπιακός και πρέπει να συζητήσετε τις φάσεις του αγώνα. Μετά μπαίνεις και στη σελίδα του Platform να διαβάσεις τι γίνεται στον κόσμο, αλλά-φτου!- πέρασε η ώρα και έχασες το μάθημα. Αύριο όμως..

#5. Πρέπει να μαγειρέψεις

Δεν σε παίρνει άλλο για delivery, έτσι όπως πας με το τρίπτυχο πίτσα-σουβλάκια-καρμπονάρα θα πάθεις τίποτα και δεν θα σου μείνει φράγκο. Ευκαιρία να δοκιμάσεις τις μαγειρικές σου ικανότητες και να ρίξεις στην κατσαρόλα ότι έχεις στο ψυγείο για να δεις τι θα βγει. Θα σου πάρει λίγη ώρα, βέβαια, οπότε μάλλον θα χάσεις (και σήμερα) το μάθημα.

Θα έρθει βέβαια και η στιγμή που οι δικαιολογίες θα σου τελειώσουν και θα έχεις ξεχάσει και από ποιο δρόμο πάνε για τη σχολή! Τουλάχιστον αύριο μην (ξανα)χάσεις το μάθημα.