Είναι στο μυαλό σου ή συμβαίνει πραγματικά;


Γνωρίζεστε λίγο καιρό τώρα, από τη σχολή, τη δουλειά ή μεσώ κοινών φίλων, πετυχαίνετε ο ένας τον άλλο συχνά και νιώθεις ότι ίσως σου αρέσει. Και το ίδιο εισπράττεις και από την άλλη πλευρά, χωρίς να μπορείς να νιώσεις ωστόσο σιγουριά για το αν πράγματι υπάρχει μια ερωτική ένταση κάθε φορά που συναντιέστε. Για να σου λυθεί λοιπόν η απορία και να κινηθείς αναλόγως, να ποιες ενδείξεις πρέπει να αναζητήσεις για να καταλάβεις αν υπάρχει πράγματι sexual tension μεταξύ σας.

Τι να αναζητήσεις στη μεταξύ σας επαφή:

Παρατεταμένη οπτική επαφή

Αν βρεθείτε σε κάποιο κοινό χώρο και συνειδητοποιήσεις ότι κρατάτε οπτική επαφή για περισσότερο από το συνηθισμένο χρονικό διάστημα, θα μπορούσε να σημαίνει ότι υπάρχει σεξουαλική έλξη μεταξύ σας. Είναι από τα πιο ξεκάθαρα σημάδια.

Smooth flirting

Το φλερτ σίγουρα είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι σεξουαλικής έντασης, ειδικά αν περιλαμβάνει λεπτές πινελιές που κάνουν τη διαφορά, όπως οι ειλικρινείς και smooth φιλοφρονήσεις ή υποδηλωτική γλώσσα.

Φυσική εγγύτητα

Εάν στέκεστε ή κάθεστε συνεχώς κοντά ο ένας στον άλλο, θα μπορούσε να υποδηλώνει ένα επίπεδο οικειότητας που υπερβαίνει μια περιστασιακή ή πλατωνική σχέση. Το κάνετε και οι δύο ασυναίσθητα, όμως δηλώνει πολλά.

Γλώσσα του σώματος

Η παρατήρηση της γλώσσας του σώματός σας μπορεί να σου δώσει μια ιδέα για το επίπεδο της σεξουαλικής έντασης μεταξύ σας. Για παράδειγμα, τα σταυρωμένα πόδια, το παιχνίδι με τα μαλλιά ή το άγγιγμα των χειλιών μπορεί να υποδηλώνουν ότι το sexual tension μεταξύ σας είναι αληθινό και έχει potential.

Έντονες συζητήσεις

Εάν βρίσκεστε να ελκύεστε ο ένας από την παρέα και την προσωπικότητα του άλλου και η συζήτηση γίνεται πολύ εύκολα οικεία ή προσωπική, μπορεί να είναι σημάδι σεξουαλικής έντασης. Και από το τι και πώς λέτε ό,τι λέτε, μπορείς να καταλάβεις και αν πραγματικά ταιριάζετε και θα μπορούσε να συμβεί κάτι παραπάνω στο μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που μετράει περισσότερο σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι άλλο από το ένστικτό μας. Συνήθως το να καταλάβουμε αν υπάρχει sexual tension με ένα άτομο στο περιβάλλον μας γίνεται άμεσα κατανοητό, χωρίς να χρειαστεί να το ψάξουμε και πολύ. Και είναι στο χέρι μας μετά να κινήσουμε τα νήματα αναλόγως, ώστε να εκδηλωθεί αυτή η ένταση και με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.