Ιδέες για μια ιδιαίτερη ημέρα, ακόμη κι αν ο άνθρωπός σου βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά


Μετακόμισε στο εξωτερικό για σπουδές ή χάρη στην τηλεργασία μοιράζει τη ζωή του σε διάφορες πόλεις, οπότε η σχέση σας λειτουργεί εξ αποστάσεως με μικρά ή και μεγάλα διαλείμματα. Έτσι φέτος θα περάσετε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου χωριστά, πράγμα που σε κάνει να γεμίζεις παράπονο που δεν θα έχεις την ευκαιρία να το γιορτάσετε όπως θα θέλατε. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα το γιορτάσετε και καθόλου, μιας που η τεχνολογία και η θέλησή μας μπορεί κάλλιστα να βοηθήσει στο να τα περάσετε τέλεια, ακόμη κι αν σας χωρίζουν μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα. Να λοιπόν μερικές ιδέες για το τι μπορείτε να κάνετε.

Διοργανώστε ένα movie night εξ αποστάσεως

Για μια χαλαρωτική και τρυφερή βραδιά ακόμη και με τον ένα μακριά από τον άλλο, διοργανώστε ένα movie night εξ αποστάσεως όπου θα βλέπετε στην τηλεόραση την ίδια ταινία, κάνοντας παράλληλα βίντεο κλήση. Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό απ’ όσο ακούγεται, ενώ έτσι μπορείς να βλέπεις παράλληλα τις αντιδράσεις του συντρόφου σου, κάτι το οποίο δεν μπορείς να έχεις εύκολα από κοντά, αφού και οι δυο κοιτάτε στην ίδια οθόνη. Παρέα θα κάνετε επίσης σχόλια για την ταινία και θα μηδενίσετε για λίγο την απόσταση.

Δειπνήστε διαδικτυακά

Διαλέξτε το μενού και το κρασί που θα πιείτε παρέα και δειπνίστε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σας, σαν να βρισκόσασταν στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Θα περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί έστω και από μακριά, θα δώσετε πνοή ρομαντισμού στη σχέση σας και θα εντείνετε την τρυφερότητα στη σχέση σας. Την επόμενη φορά θα το κάνετε από κοντά!

Στείλε ένα ιδιαίτερο δέμα

Για τη συγκεκριμένη ημέρα, μη στείλεις ένα ακόμη συνηθισμένο δώρο, αλλά διάλεξε κάτι με συμβολική αξία, όπως ένα δικό σου ρούχο ψεκασμένο με το άρωμά σου, ή κάτι που να σημαίνει πολλά για τη σχέση σας π.χ. ένα βιβλίο που διαβάσατε μαζί τον πρώτο καιρό. Σκέψου καλά τι ταιριάζει περισσότερο στην περίπτωσή σας και κάνε μια κίνηση που θα αναθερμάνει τη σχέση σας, ακόμη και στη φάση του να περνάτε χώρια εκείνη την ημέρα.

Δοκιμάστε sex toys που η εντολή δίνεται από τον παρτενέρ σας

Αν αγαπάτε τα sex toys, δοκιμάστε αυτή τη φορά να «παίξετε» με εκείνα με τα οποία μπορείς να έχεις εσύ τον έλεγχο του sex toy που χρησιμοποιεί ο/η σύντροφος σου, όσο μακριά και αν βρίσκεσαι. Η ένταση, ο ρυθμός ή άλλες επιλογές που σου προσφέρει ένα sex toy θα είναι στο χέρι του καθενός από τους δυο σας να αλλάξουν, κάνοντας το σεξ εξ αποστάσεως πολύ πιο καυτό από όσο περίμενες. Δοκιμάστε apps όπως το We-Vibe, Lovense, OhMiBod και άλλα.

 

Πηγή