Αν κάνει επανειλημμένως τα ίδια λάθη, τότε δεν φαίνονται καλά τα πράγματα


Υπάρχουν μερικά red flags που όχι μόνο είναι ορατά από τα πρώτα κιόλας ραντεβού με έναν άνθρωπο, αλλά και που θα πρέπει να προσέξεις ιδιαιτέρως, μιας που όταν επαναλλαμβάνονται, ρισκάρεις να εμπλακείς ερωτικά με κάποιον που δεν θα έπρεπε. Παρατήρησε λοιπόν αν στις πρώτες σας εξόδους υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές και δείξε προσοχή στο πώς θα κινηθείς στη συνέχεια.

Τα 4 red flags που δεν πρέπει να αγνοήσεις στα πρώτα ραντεβού

Αργεί στα ραντεβού

ΟΚ, μπορεί την πρώτη φορά να συμβεί κάτι. Αν όμως γίνεται συνεχώς, σημαίνει πως το άτομο αυτό μάλλον δεν είναι και το πιο ευγενικό στον κόσμο, ούτε και σε υπολογίζει πραγματικά.

Πίνει υπερβολικά πολύ

Αν βγεις με κάποιον και βλέπεις ότι μεθάει ή παραπατάει, ενώ μόλις γνωριστήκατε και στις λίγες ώρες που διαρκεί ένα από τα πρώτα ραντεβού, σκέψου σοβαρά μήπως το άτομο αυτό πάσχει από ένα σοβαρότερο ζήτημα αλκοολισμού. Και το αν θα ήθελες να κάνεις σχέση με ένα άτομο με αυτά τα μπαγκάζια.

Επιμένει να πληρώνει εκείνος συνέχεια

Το να πληρώσετε τα ποτά ή το φαγητό που έχετε πάρει είναι δουλειά και των δυο σας ή πρέπει να κερνά τη μία φορά ο ένας και την άλλη ο άλλος. Το σκεπτικό του να πληρώνει πάντα ο άντρας είναι ξεπερασμένο, γεμάτο πατριαρχικά κατάλοιπα και ένδειξη ενός ανθρώπου κολλημένου στο παρελθόν.

Σου κάνει love bombing

Αν από τα πρώτα κιόλας ραντεβού νιώθεις ότι σε γεμίζει με κομπλιμέντα, σου κάνει υπερβολικά δώρα και γενικά λέει «μεγάλα λόγια», τότε το love bombing που βιώνεις είναι μια ένδειξη ενός ανθρώπου που ξεπερνά πολύ εύκολα τα όρια. Ή δεν σκέφτεται ιδιαίτερα ώριμα και ανάλογα με την κατάσταση. Δεν έχει σημασία για ποιους λόγους συμβαίνει αυτό, αλλά το ότι εσύ πρέπει να το αναγνωρίσεις και να φύγεις όσο είναι νωρίς.

Πηγή