Για να χτίσετε μια πραγματικά ισχυρή σχέση με διάρκεια στον χρόνο και ποιότητα στην επικοινωνία


Υπάρχουν μερικές συμφωνίες που μπορούμε να κάνουμε στην αρχή μιας σχέσης με το άτομο που έχουμε δίπλα μας, που όχι μόνο θα εξασφαλίσουν ανθεκτικότητα και διάρκεια στο χρόνο, αλλά υψηλής ποιότητας επικοινωνία, δέσιμο και οικειότητα. Και μπορεί αυτές να μην λύνουν πάντα όλα τα προβλήματα, θα είναι όμως υπεύθυνες στο να τα εμποδίζουν από το να υφίστανται εξαρχής. Να λοιπόν 4 deals για να κάνεις με τον σύντροφό σου στην αρχή της σχέσης σας.

Εκτεθείτε συναισθηματικά

Τα ζευγάρια που εξελίσσονται και μεγαλώνουν μαζί είναι αυτά που δεν φοβούνται να δείξουν τις δύσκολες και ατελείς πλευρές τους, εκφράζοντας χωρίς ντροπή τα συναισθήματά τους. Επιπλέον, δεν έχουν την ανάγκη να έχουν πάντα δίκιο, παραδέχονται τα λάθη τους και είναι ειλικρινείς με το πώς νιώθουν, ό,τι κι αν έχει συμβεί ανάμεσά τους.

Μείνετε πιστοί ο ένας στον άλλον

Υποσχεθείτε ότι θα λέτε μεταξύ σας πάντα την αλήθεια, ακόμη και στα πολύ δύσκολα όπου κάποιος από τους δυο σας απιστήσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συζητήστε ανοιχτά, μοιραστείτε τις σκέψεις σας και θα βρεθεί πιο εύκολα λύση.

Επενδύστε στο σεξ

Μην αφήσετε τον χρόνο που περνά να επηρεάσει τη σεξουαλική σας ζωή και υποσχεθείτε από την πρώτη στιγμή πως αυτή θα μπαίνει ως προτεραιότητα στην καθημερινότητά σας. Τα ζευγάρια με καλής ποιότητας σεξουαλική ζωή είναι συνήθως και τα πιο ευτυχισμένα.

Περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί

Υποσχεθείτε τέλος ότι θα περνάτε μαζί ποιοτικό χρόνο τακτικά, στον οποίο τίποτα δεν θα μπαίνει ανάμεσά σας και πράγματα όπως το κινητό, η δουλειά και η οικογένεια δεν θα βρίσκουν τρόπους να τρυπώσουν. Και έτσι η σχέση θα ανθίσει με ουσιαστικό τρόπο.

Πηγή