Να για ποιους λόγους προσπαθεί να σε προσεγγίσει δίχως ουσιαστικό ενδιαφέρον


Σου έχει τύχει ποτέ να σε φλερτάρει κάποιος έντονα, μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσεις έπειτα από καιρό ότι δεν ενδιαφερόταν πραγματικά; Σε όλους μας! Και ακριβώς επειδή πρόκειται για μια πολύ συνηθισμένη κατάσταση, ας δούμε τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να φλερτάρουν χωρίς να έχουν προσδοκίες για κάτι πιο σημαντικό στη συνέχεια.

Δεν το καταλαβαίνουν καν

Αυτό που εσύ εκλαμβάνεις ως φλερτ μπορεί για έναν άλλο άνθρωπο να είναι απλώς ο τρόπος που επικοινωνεί, διαθέτοντας μια πιο έντονη σωματικότητα και δείχνοντας πιο έντονο ενθουσιασμό για όσα εσύ λες από ό,τι θα περίμενες.

Κάνουν εξάσκηση

Κανείς δεν έγινε μάστερ στο φλερτ χωρίς την απαραίτητη εξάσκηση και ίσως εσύ έτυχε να είσαι το άτομο πάνω στο οποίο εκείνος ή εκείνη θα προσπαθήσουν να μάθουν τα κόλπα της σαγήνης.

Δεν είναι σίγουροι για τα συναισθήματά τους

Ναι, του/της αρέσεις. Όμως δεν είναι σίγουρος/-η πώς ακριβώς και πόσο, οπότε φλερτάρει για να καταλάβει. Και μερικές φορές απλά δεν πάει παρακάτω το πράγμα.

Βαριούνται

Το φλερτ είναι δυστυχώς για κάποιους το αντίδοτο στη βαρεμάρα. Μην το παίρνεις προσωπικά και προχώρα παρακάτω.

Παίζουν παιχνίδια

Κάποιοι έχουν μείνει στα σχεσιακά τους στο γυμνάσιο και φαίνεται. Το να σε φλερτάρει και μετά να εξαφανίζεται, μόνο και μόνο για να εμφανιστεί ξανά λίγο καιρό μετά, είναι ένα ανώριμο παιχνίδι του μυαλού που δεν οδηγεί σε τίποτα το υγειές. Μείνε μακριά.

Τους αρέσει το single life αλλά νιώθουν μοναξιά

Και εσύ είσαι η καλύτερη παρέα για ένα αθώο φλερτ από ό,τι φαίνεται.

Τους αρέσεις, αλλά δεν έχουν εμπειρία

Πολλές φορές μπορεί το φλερτ να είναι πράγματι ουσιαστικό, όμως η έλλειψη σχεσιακής εμπειρίας από την άλλη πλευρά να μην επιτρέπει να δοθεί συνέχεια, κυρίως επειδή δεν υπάρχει η γνώση ως προς το πώς αυτό θα πραγματοποιηθεί. Εκεί είναι μάλλον που πρέπει εσύ να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες αν σε ενδιαφέρει.

Θέλουν απλά σεξ

Ε τι να κάνουμε, συμβαίνει κι αυτό!

Σε θέλουν, αλλά έχουν ήδη σχέση

Αυτό το φλερτ θα πήγαινε υπό άλλες συνθήκες πολύ πιο μακριά, αν δεν υπήρχε στη μέση και η σχέση που το πρόσωπο ήδη έχει. Τι κρίμα!

Πηγή