Τι να κάνεις για να περάσεις και μόνη σου καλά


Η αυτοικανοποίηση παίζει κομβικό ρόλο στη σεξουαλική ζωή όλων των ανθρώπων και είναι κάτι που μαθαίνουμε από νωρίς, όταν ανακαλύπτουμε το σώμα και τις σεξουαλικές μας ορέξεις κατά τη διάρκεια της προεφηβίας. Τι λένε λοιπόν οι ειδικοί ως προς τον γυναικείο αυνανισμό και με ποιους τρόπους μπορείς να ικανοποιήσεις καλύτερα τον εαυτό σου; Συνέχισε να διαβάζεις για έξι πολύτιμες συμβουλές.

Πάρε τον χρόνο σου

Για να ανακαλύψεις το σώμα και τις ανάγκες του χρειάζεται χρόνος. Μην βιάζεσαι λοιπόν και μην περιμένεις ότι η από την πρώτη κιόλας φορά θα φτάσεις άμεσα στην κορύφωση. Μπορεί να σου πάρει λίγο καιρό αλλά σίγουρα θα το βρεις.

Ξέχνα τα στερεότυπα

Η αυτοικανοποίηση των γυναικών δεν είναι κάτι που πρέπει να σου προκαλεί ανασφάλεια και ντροπή. Ξέχνα όλα τα στερεότυπα με το οποία όλες μα μεγαλώσαμε και αγάπησε το σώμα σου φροντίζοντας για την απόλαυσή του και την υγεία του.

Δεν υπάρχει σωστό και λάθος

Στον αυνανισμό δεν υπάρχει λάθος ή σωστός τρόπος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να νιώθεις χαλαρή και ήρεμη και να ακούς τις αισθήσεις σου.

Κάνε εξάσκηση

Η αυτοικανοποίηση είναι σαν το σεξ: κάθε φορά είναι διαφορετική και σταδιακά ανακαλύπτεις νέα πράγματα που σε διεγείρουν και απολαμβάνεις. Η εξάσκηση είναι λοιπόν απαραίτητη για να το φτάσεις στο επίπεδο που εσύ επιθυμείς.

Θυμήσου ότι είναι κάτι για εσένα και το σώμα σου

Ο οργασμός προσφέρει άπειρα οφέλη για την υγεία και την ψυχολογία μας και αποτελεί απαραίτητη φροντίδα του εαυτού μας.

Μην ξεχνάς την κλειτορίδα σου

Ο κλειτοριδικός οργασμός είναι συχνότερος γιατί προκαλείται μέσα από εκατομμύρια νευρικές απολήξεις και σχεδόν σου εγγυάται την κορύφωση. Βρες την πίεση, τον ρυθμό και την ένταση που σου ταιριάζει και, όπως είπαμε, πάρε τον χρόνο σου.

 

Πηγή