Να πώς θα καταλάβεις ότι ο έρωτας που ένιωθες για τον σύντροφό σου έχει πια υποχωρήσει εντελώς


Είστε καιρό μαζί και η σχέση σας είναι αυτό που λέμε «σοβαρή». Κι όμως, το τελευταίο διάστημα νιώθεις ότι κάτι μέσα σου έχει αλλάξει και πως ο ενθουσιασμός ίσως έχει πια φύγει από τη μεταξύ σας σχέση. Όλο αυτό μπορεί φυσικά να είναι κάτι το παροδικό, που δικαιολογείται χάρη στη ρουτίνα και την κούραση από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις σας, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που είναι μια ένδειξη ότι πράγματι η κατάσταση έχει πλέον αλλάξει ως προς τα συναισθήματά σου. Να λοιπόν ποιες ενδείξεις πρέπει να αναζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν ο έρωτας ίσως σου έχει πια φύγει και είναι καιρός να κάνεις ένα νέο βήμα στα ερωτικά σου.

Η επικοινωνία σας σου μοιάζει με αγγαρεία

Αν αδυνατείς να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση μαζί του ή κάθε φορά που σε παίρνει στο τηλέφωνο προτιμάς να μην το σηκώσεις, τότε ίσως αυτό είναι η πιο τρανή ένδειξη ότι δεν πρέπει να συνεχίσετε μαζί.

Κάνεις συνέχεια κριτική

Σε ενοχλεί ό,τι κι αν κάνει και δεν μπορείς να συγκρατήσεις τον εαυτό σου από το να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, τα οποία ξέρεις πολύ καλά ότι θα τον πληγώσουν. Κι αυτό γιατί σίγουρα δεν είσαι πλέον ερωτευμένη μαζί του.

Δεν κάνεις πια πράγματα που τον ευχαριστούν

Πλέον σου περνάει αδιάφορο το να του πάρεις ένα τρυφερό δώρο χωρίς λόγο, το να φτιάξεις το αγαπημένο του γλυκό ή να φορέσεις σέξι εσώρουχα που ξέρεις ότι θα του αρέσουν.

Δεν κάνεις πια σχέδια για το μέλλον σας

Πλέον έχεις σταματήσει να σκέφτεσαι πώς θα είναι η κοινή σας ζωή και προτιμάς να αναπολείς τις καλές ημέρες της ελευθερίας σου. Παράλληλα, κανονίζεις εξόδους και δραστηριότητες με άλλους ανθρώπους από τη ζωή σου και δεν τον συμπεριλαμβάνεις ποτέ στα σχέδιά σου.

Ψάχνεις δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ

Είτε επειδή δεν θες να επικοινωνήσετε σε πιο βαθύ επίπεδο, είτε επειδή δεν νιώθεις την παλιά έλξη, συνεχώς αναβάλεις το να κάνετε σεξ. Και ξέρεις ότι αυτό είναι κομβικό στο να καταλάβεις ότι μάλλον τέλειωσε.

Σου περνάει αδιάφορος

Δεν νιώθεις ενθουσιασμό, χαρά, ούτε καν εκνευρισμό κάθε φορά που σκέφτεσαι τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Σου περνάει εντελώς αδιάφορος και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το λήξεις, προτού πληγώσεις το άτομο με το οποίο υπήρξες τουλάχιστον κάποτε ερωτευμένη.

Πηγή