Τι συνέβη και δεν ξανάκουσες ποτέ από εκείνο το άτομο με το οποίο κάνατε σεξ εκείνη τη νύχτα, αλλά εξαφανίστηκε αμέσως μετά;


Πιθανότατα έχει συμβεί και σε εσένα να κάνεις σεξ με ένα άτομο μια φορά και έκτοτε να εξαφανιστεί, χωρίς να ξαναδώσει ποτέ σημεία ζωής. Και είναι αναμενόμενο να σκέφτεσαι μέσα σου αν έκανες κάτι λάθος, αν τον/την ξενέρωσες και τόσα ακόμη πράγματα που σε γεμίζουν στρες. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις ώστε να δεις ποια είναι τα τέσσερα επικρατέστερα σενάρια για την εξέλιξη αυτή.

Δεν είναι των δεσμεύσεων

Η αλήθεια είναι ότι το να μη θέλει κανείς τη δέσμευση και γενικά να κάνει σχέση είναι πολύ συχνό φαινόμενο και οφείλεις να σεβαστείς την επιθυμία αυτή. Σίγουρα θα ήταν καλύτερα αν από την πλευρά του το άτομο αυτό το είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή, ωστόσο στην παρούσα φάση απλά ζεις με αυτό το δεδομένο!

Ήθελε μόνο να κάνει σεξ μαζί σου

Και τα one night stand είναι στο πρόγραμμα και είναι πολύ πιθανό εκείνη τη νύχτα το άτομο αυτό να ήθελε απλά να κάνει σεξ μαζί σου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα ήθελε να ξαναβρεθείτε. Είναι άσχημο αν εσύ τον/την έβλεπες διαφορετικά, αλλά ξέρουμε ότι σύντομα θα σου περάσει, όταν θα γνωρίσεις το νέο φλερτ σου!

k

Είναι αλλού

Δεν σου είπε ποτέ ότι έχει σχέση ή ότι παίζει γενικά (που οκ αυτό δεν έχει υποχρέωση να στο πει) και γνώριζε από την αρχή πως θα ήταν κάτι για μια νύχτα. Σε αυτήν την περίπτωση γλίτωσες από ένα από τα σημαντικότερα red flags εκεί έξω με την μετέπειτα εξαφάνιση του ατόμου αυτού, γεγονό που θα έπρεπε να σε χαροποιεί μάλλον!

Το σεξ δεν πήγε και πολύ καλά

Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους, ούτε ως προς τον χαρακτήρα, αλλά ούτε και ως προς το σεξ. Όταν κάνεις με έναν άνθρωπο σεξ πρώτη φορά είναι συνήθως άβολο: μπορεί να μην ταιριάζει η χημεία σας ή να μην ήρθε κανείς σε οργασμό ή να προκύψει οποιαδήποτε άλλη αναποδιά. Μπορεί λοιπόν στην περίπτωσή σας να έγινε κάτι τέτοιο. Θα ήταν βέβαια πιο τίμιο από την πλευρά του/της να έδινε και μια δεύτερη ευκαιρία…