Πώς πρέπει να κινηθείς όταν το άτομο για το οποίο χτυπά η καρδιά σου αδιαφορεί για σένα;


Σου έχει κλέψει την καρδιά από την πρώτη στιγμή που τον είδες και υπάρχει αμοιβαία σχέση συμπάθειας μεταξύ σας. Όμως εσύ δεν παίρνεις ποτέ την πρωτοβουλία να κάνεις ένα πιο μεγάλο βήμα για να τον προσεγγίσεις και αυτός φαίνεται τελευταία να αδιαφορεί κάπως για σένα. Συνέχισε να διαβάζεις ώστε να δεις τι πρέπει να κάνεις και πώς πρέπει να κινηθείς όταν το άτομο για το οποίο χτυπά η καρδιά σου αδιαφορεί για σένα, ώστε να αλλάξουν τα πράγματα μια και καλή.

Σε πρώτη φάση ηρέμησε

Ίσως είσαι απλά υπερβολική και δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα τίποτα. Πριν παίξεις κι εσύ το χαρτί της αδιαφορίας, αναλογίσου αν είσαι και εσύ αδιάφορη αυτόν τον καιρό και προκαλείς αυτήν την κατάσταση, επειδή προσπαθείς να το παίξεις χαλαρή και ότι δεν έχει τσιμπηθεί μαζί του. Έπειτα, χαλάρωσε, μπορεί να είναι πολλές οι αιτίες που σε έχει παραμελήσει και να υπάρχει εξήγηση. Πέτα το λοιπόν σε μία άσχετη φάση, ανάφερε ότι τον βλέπεις λίγο σκεπτικό αυτόν τον καιρό και δες τι θα σου πει.

Αδιαφόρησε με το γάντι

Αν αρχίσεις να αδιαφορείς ακόμη και σε απλά καθημερινά πράγματα, εκτός του ότι μπορεί να σε θεωρήσει ανισόρροπο άνθρωπο, θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Αδιαφόρησε λοιπόν κι εσύ με τη σειρά σου με το γάντι, δίνοντας για λίγο αγάπη και μετά εξαφανίσου απότομα. Και μετά εμφανίσου ξανά. Το σκωτσέζικο ντους ίσως και να λειτουργήσει και να καταλάβει και εκείνος ότι αδιαφορεί για σένα.

t

Δώσε προσωπικό χώρο

Όταν ένας άνθρωπος αρχίζει ξαφνικά να αδιαφορεί για εμάς, είναι αρκετά πιθανό η κίνηση αυτή να προκύπτει εξαιτίας του βομβαρδισμού σε εκείνον που εμείς έχουμε εξαπολύσει άθελά μας. Ναι, ξέρουμε ότι σου αρέσει, ίσως όμως πρέπει να δώσεις και λίγο προσωπικό χώρο ώστε να μην τρομοκρατείται, δεν νομίζεις.

Απόφυγε τις ερωτήσεις

Αν ξαφνικά είναι αδιάφορος απέναντί σου, απόφυγε τις επικριτικές ερωτήσεις που σε κάνουν να φαίνεσαι εξαρτημένη και needy και προσπάθησε να καταλάβεις τι φταίει για αυτήν την εξέλιξη. Πολλές φορές ενδέχεται να συμβαίνουν πράγματα στο παρασκήνιο που δεν γνωρίζουμε, όπως το να πιέζεται ένας άνθρωπος από εξωγενείς παράγοντες όπως μια ασθένεια συγγενή. Πριν λοιπόν προσφύγεις στο να ρωτήσεις τι έχει συμβεί, δώσε λίγο χρόνο αφού το άτομο αυτό μπορεί από μόνο του να σου εξηγήσει εν καιρώ τι έχει συμβεί και έχει χαθεί για λίγο καιρό τόσο έντονα.