To οnline dating είναι για όλους, γι’ αυτό δώσε προσοχή στο πώς πρέπει να κινηθείς για να γνωρίσεις όσο περισσότερο κόσμο γίνεται και να ενισχύσεις την ερωτική σου ζωή!


Tinder, Grindr, OkCupid και δεκάδες ακόμη εφαρμογές εκεί έξω έχουν αντικαταστήσει το παραδοσιακό φλερτ, μεταφέροντάς το στον οnline κόσμο. Κι όμως, δεν αρέσει σε όλους το οnline dating και αν κι εσύ είσαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους, δες με ποιους τρόπους μπορείς να γνωρίζεις περισσότερο κόσμο στην καθημερινότητά σου, ενισχύοντας έτσι τις εμπειρίες σου και την ερωτική σου ζωή.

Ξεκίνα τον εθελοντισμό

Ο εθελοντισμός είναι μια μοναδική αφορμή για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους με τον ίδιο αξιακό κώδικα και τις ευαισθησίες που κι εσύ διαθέτεις. Δοκίμασέ το!

Βρες ένα νέο χόμπι

Κεραμική, τένις, ορειβασία με ομάδα και τόσα ακόμη χόμπι προσφέρονται για να γνωρίσεις νέο κόσμο και το επόμενό σου φλερτ διασκεδάζοντας και γεμίζοντας δημιουργικά τον χρόνο σου.

Πήγαινε μόνος/-η για καφέ

Πάρε το βιβλίο ή το λάπτοπ σου στο αγαπημένο σου καφέ και απόλαυσε μόνος ή μόνη χρόνο εκεί. Θα δεις ότι όπως κι εσύ έτσι κι άλλοι άνθρωποι θα κάνουν το ίδιο, και σύντομα θα τους γνωρίσεις.

Χρησιμοποίησε τις γνωριμίες των φίλων σου

Δεν είναι ντροπή να ζητήσεις από τις φίλες και τους φίλους σου να σε γνωρίσουν σε δικούς τους φίλους που δεν έχει τύχει να συναντήσεις στο παρελθόν. Το πιο πιθανό είναι έτσι να γνωρίσεις και το νέο σου φλερτ.

Μη σταματάς να πηγαίνεις σε πάρτι

Ή και συναυλίες, φεστιβάλ, εκθέσεις και άλλα δρώμενα που ενδείκνυνται για να γνωρίζεις νέο κόσμο με τα ίδια ενδιαφέροντα και γούστα με εσένα. Κυρίως όμως τα πάρτι. Δώσε βάση στα πάρτι!

Δώσε προσοχή στον κόσμο γύρω σου

Τέλος, δώσε επιτέλους λίγη περισσότερη προσοχή στους ανθρώπους που ήδη γνωρίζεις και έχεις γύρω σου στην καθημερινότητά σου. Εκείνος ο συμφοιτητής που βρίσκεις συμπαθητικό μπορεί να είναι το επόμενό σου φλερτ αν δώσεις την ευκαιρία να μιλήσετε και να γνωριστείτε πραγματικά.