Όταν λαμβάνεις ένα μήνυμα από ένα πρόσωπο που στο παρελθόν απλά εξαφανίστηκε, τα ενδεχόμενα είναι πολλά.


Βγαίνατε και ανταλλάσσατε μηνύματα για καιρό, περνούσατε τέλεια και ξαφνικά εξαφανίστηκε. Και πάνω που τον/την είχες ξεπεράσει, σου στέλνει και πάλι από το πουθενά ένα μήνυμα που σίγουρα σε γεμίζει απορία και ίσως σου κάνει και πάλι τη ζωή δύσκολη. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις τι μπορεί να σημαίνει ένα μήνυμα από έναν άνθρωπο που σου έχει κάνει ghosting στο παρελθόν.

Μόλις χώρισε

Το πρόσωπο που κάποτε σου έκανε ghosting είναι και επίσημα χωρισμένο από την επόμενή του σχέση και ψάχνει τρόπους να μπει ξανά στο παιχνίδι του dating. Το αν θα ενδώσεις μετά από την άσχημη αυτή συμπεριφορά, είναι δικό σου ζήτημα!

Θέλει να μπει σε σχέση… με κάποιον άλλο/-η

Προτού κάνει το μεγάλο βήμα με ένα άλλο άτομο που έχει στη ζωή του/της, ένα κύμα νοσταλγίας τον/την κάνει να ανατρέχει σε καταστάσεις του παρελθόντος, για να βεβαιωθεί ότι κάνει τη σωστή επιλογή. Δεν το κάνει για να απολογηθεί για την αισχρή συμπεριφορά του/της, αλλά φυσικά για προσωπικό όφελος.

Νιώθει μόνος/-η

Αυτό είναι ίσως και το πιο πιθανό σενάριο. Η μοναξιά πολλές φορές κάνει τους ανθρώπους να αναζητούν ασφαλή μέρη και καταστάσεις, και τι πιο ασφαλές από εσένα, που ξέρει πόσο πολύ τον/την ήθελες.

Θέλει να περάσετε καλά, αλλά πιο casual

Αν το μήνυμα έρθει αργά το βράδυ, ίσως το sexting εξελιχθεί σε κάτι πιο saucy. Γιατί το άτομο αυτό θέλει να περάσετε καλά, όπως παλιά, χωρίς ωστόσο αυτό να συνεπάγεται κάποια σοβαρή δέσμευση από την πλευρά και των δυο σας.

Βαριέται

Η βαρεμάρα μπορεί να μας κάνει να κάνουμε ακραία πράγματα για να απασχολήσουμε το μυαλό μας και το να επικοινωνήσουμε με ένα άτομο στο οποίο είχαμε κάνει ghosting στο παρελθόν είναι ένα από αυτά!

Θέλει όντως να τα ξαναβρείτε

Τελευταίο σενάριο γύρω από αυτό το απροσδόκητο μήνυμα από το άτομο που σου έκανε ghosting δεν είναι άλλο από το να επιθυμεί πράγματι να τα ξαναβρείτε, αφού φυσικά απολογηθεί για το πως φέρθηκε προηγουμένως. Αν πιστεύεις ότι το αξίζει και εννοεί το πόσο μετάνιωσε, ίσως και να αξίζει μια ευκαιρία.