Αφού τα βρίσκετε στο σεξ, γιατί να μη δοκιμάσεις και κάτι παραπάνω;


Το τελευταίο διάστημα περνάς πολύ καλά με ένα πρόσωπο, η σχέση σου με το οποίο έχει εξελιχθεί σε ένα casual, αλλά παρ’ όλα αυτά, σταθερό hookup. Αφού τα βρίσκετε λοιπόν στο σεξ, γιατί να μη δοκιμάσεις και κάτι παραπάνω μαζί του; Διάβασε εδώ όλα όσα πρέπει να κάνεις για να διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω από εκείνον/-η.

Κάνε τον/την να του/της λείψεις

Κάνε αισθητή της απουσία σου για ένα διάστημα, παίρνοντας μια ασφαλή απόσταση από το fun του σεξ μαζί του/της. Αν σε αναζητήσει σύντομα, τότε ίσως να είναι η στιγμή να διεκδικήσεις περισσότερα από εκείνον/-η.

Αναβάθμισε το παιχνίδι σου στο texting

Καλό το sexting μαζί του/της, όμως το παραδοσιακό texting ίσως είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο ώστε να γνωριστείτε καλύτερα μεταξύ σας και να αναπτυχθεί μια πιο έντονη χημεία και σχέση. Διατήρησέ το casual, αλλά έχε στο μυαλό σου το στόχο σου.

Ζήτα να βγείτε ένα πραγματικό ραντεβού

Τις περισσότερες φορές πετυχαίνετε ο ένας τον άλλον σε πάρτι και μπαρ και κάπως έτσι είναι που καταλήγετε να περνάτε τη νύχτα μαζί. Πώς θα σου φαινόταν αν για αλλαγή ζητούσες να βγείτε εξαρχής ένα πραγματικό ραντεβού; Έτσι είναι άλλωστε που θα φανούν και οι πραγματικές προθέσεις της άλλης πλευράς ως προς το μεταξύ σας.

Δείξε ότι είσαι περισσότερα από το σεξ μαζί σου

Όσο επικοινωνείτε, φρόντισε να επιδεικνύεις το ποιος/ποια είσαι πραγματικά στη ζωή σου, ποια είναι τα ενδιαφέροντά σου και τι όνειρα κάνεις. Δείξε ότι είσαι περισσότερα από το σεξ μαζί σου και κατά πάσα πιθανότητα θα δείξει ενδιαφέρον να σε γνωρίσει καλύτερα σε ένα διαφορετικό πλαίσιο από το ήδη υπάρχον.

Μάθε αν είναι ανοιχτός/-ή σε μια σχέση

Στο δια ταύτα τώρα. Όλα τα προηγούμενα βήματα είναι προπαρασκευαστικά για αυτό. Σε κάποια φάση θα πρέπει να ρωτήσεις ευθέως αν το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι πράγματι ανοιχτό σε μια νέα σχέση αυτήν την περίοδο. Θα εκπλαγείς άλλωστε από το πόσα άτομα μπορεί να έχουν αποκλείσει από πριν αυτό το ενδεχόμενο, γλιτώνοντας χρόνο και άσκοπες προσπάθειες.

Συμπεριφέρσου με ψυχραιμία

Μπορεί να έχετε ήδη χτίσει μια οικειότητα λόγω του σεξ, όμως πρέπει σε όλο αυτό το διάστημα να έχεις στο νου σου ότι οφείλεις να συμπεριφέρεσαι με ψυχραιμία, δίνοντας χώρο και χρόνο. Μην συμπεριφερθείς σαν να είσαι ο/η σύντροφός του/της για να τον/την πείσεις να είστε μαζί. Αυτό θα έρθει μόνο αν πραγματικά το επιθυμείτε και οι δύο και θα χρειαστεί δουλειά μέχρι να φτάσετε εκεί, ξεπερνώντας την αρχικά casual φύση της σχέσης σας.