Όλα κάποτε τελειώνουν. Ακόμη κι όταν δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε στον εαυτό μας.


Μερικές φορές, οι σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους νωρίτερα από όσο περιμέναμε και ακριβώς για αυτόν τον λόγο δεν τολμάμε να το παραδεχθούμε στον εαυτό μας, ούτε και να το εκφράσουμε. Αν λοιπόν ο/η σύντροφός σου συμπεριφέρεται έτσι τελευταία, τότε ίσως έχεις τελειώσει μέσα του/της αυτό που είχατε και απλά έχετε κολλήσει σε μια συνθήκη που δεν κάνει καλό σε κανέναν από τους δυο σας.

Έχετε χάσει τη σύνδεση που είχατε στο σεξ

Το σεξ μπορεί να πει πολλά για όσα βιώνει ένα ζευγάρι και αν εδώ και καιρό έχει χαθεί η μαγεία και η σύνδεση που νιώθατε σε αυτό, ίσως να σημαίνει ότι κάτι έχει αλλάξει.

Σε αφήνει έξω από σημαντικές αποφάσεις

Πάντα ρωτούσε την άποψή σου για σημαντικές αποφάσεις στη ζωή του/της, όμως το τελευταίο διάστημα αυτό φαίνεται να μην συμβαίνει πια. Ίσως επειδή ξέρει ότι δεν θα είσαι για πολύ ακόμα μέρος της ζωής του/της.

Φλερτάρει με άλλα άτομα

Παρότι πάντα σε σεβόταν και δεν περνούσε από το μυαλό του/της να φλερτάρει με κάποιον/-α άλλο/-η, το τελευταίο διάστημα αυτό έχει αλλάξει εντελώς. Τόσο, που ακόμη κι εσύ ο/η ίδιος/-α έχεις δει να συμβαίνει μπροστά στα μάτια σου.

Τσακώνεστε συνεχώς

Οι τσακωμοί δεν ήταν ποτέ στην καθημερινότητα της σχέσης σας κι όμως το τελευταίο διάστημα γίνεστε μαλλιά κουβάρια με κάθε πιθανή αναποδιά.

Ξαφνικά δεν αντέχει διάφορα στοιχεία του χαρακτήρα σου

Όλα εκείνα τα στοιχεία του χαρακτήρα σου που λάτρεψε τον πρώτο καιρό που γνωριζόσασταν, σήμερα είναι τα μεγάλα ελαττώματά σου και δεν τα αντέχει. 

Απλά δεν νιώθετε ο ένας κοντά στον άλλο τελευταία

Αν και τα συναισθήματα που νιώθετε ο ένας για τον άλλο δεν είναι διαφορετικά, η εγγύτητα που κάποτε νιώθατε αμφότεροι είναι πια παρελθόν.

Δεν σου δείχνει ότι σε θέλει

Πότε ήταν η τελευταία φορά που σε αγκάλιασε ή σου έδωσε ένα φιλί χωρίς κάποια συγκεκριμένη αφορμή; Αν δεν θυμάσαι, τότε μάλλον τα πράγματα είναι δύσκολα.

Αποφεύγει να ποστάρει κοινές σας φωτογραφίες

Οι κοινές σας φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα εμφανίζονται όλο και πιο σπάνια πλέον. Ίσως επειδή προσπαθεί σιγά σιγά να απομακρυνθεί για τα καλά.

Ακόμα και οι φίλοι του/της έχουν απομακρυνθεί

Θεωρούσες τους φίλους/φίλες του/της και δικούς/-ές σου. Τώρα τελευταία όμως έχουν απομακρυνθεί ακόμη και αυτοί. Ίσως επειδή κάτι ξέρουν…