Δεν αρκεί μόνο η πρώτη εντύπωση, αλλά και όσα λέτε μεταξύ σας για να δημιουργηθούν πραγματικά πυροτεχνήματα.


Το να εντυπωσιαστεί κανείς από εμάς ή να μας ερωτευτεί μπορεί πραγματικά να συμβεί μέσα σε μια μόλις στιγμή. Η δημιουργία όμως μιας πραγματικής εγγύτητας και ζεστασιάς με το crush μας περνά μέσα από τις κουβέντες που κάνουμε μαζί του. Γι’ αυτό δες εδώ για ποια πράγματα πρέπει οπωσδήποτε να συζητήσετε για να έρθετε πραγματικά κοντά.

Οι τέλειες μέρες σας

Ποια είναι η ιδανική μέρα για σένα; Τι δραστηριότητες εμπεριέχει και με ποιους ανθρώπους τη μοιράζεσαι; Συζήτησέ το με εκείνον ή εκείνη για να δημιουργήσετε ένα έντονο δέσιμο ανάμεσά σας και να δείτε αν φυσικά ταιριάζετε όσο πιστεύετε.

Μιλήστε για τα celebrity crushes σας

Όσο αστείο κι αν σου ακούγεται, τα γούστα ενός ανθρώπου ως προς τα celebrity crushes του είναι ενδεικτικά για το ποιος είναι. Μην χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να τα συζητήσετε.

Κάντε παρέα ένα personality test

Αστεία και διασκεδαστικά, τα personality tests είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσετε μαζί χρόνο, γνωρίζοντας βαθύτερα ο ένας τον άλλο.

Μιλήστε για παλιότερες σχέσεις σας

Είναι πραγματικά ΟΚ το να μιλάμε για παλιότερες σχέσεις μας και για ανθρώπους που είτε μας άγγιξαν βαθιά, είτε μας πλήγωσαν. Μιλήστε για όσα μάθατε από αυτές και για όσα θα θέλατε από μία νέα σχέση στο μέλλον.

Όνειρα της παιδικής ηλικίας

Τα όνειρα που είχατε στην παιδική σας ηλικία είναι αυτά που αντικατοπτρίζουν το ποιοι είστε και πώς θέλετε να ζείτε τη ζωή σας. Ακόμη κι αν αυτά αλλάζουν με τον καιρό, είναι ένα πολύ γλυκό θέμα συζήτησης που θα σας φέρει πολύ κοντά.

Μοιραστείτε τους φόβους σας

Όπως και με τα όνειρα, έτσι και με τους φόβους, ο ένας γνωρίζει καλύτερα τον άλλον, ανακαλύπτοντας πτυχές του εαυτού μας που δεν είναι εμφανείς υπό άλλες συνθήκες. Είναι επίσης πολύτιμο το να μην φοβόμαστε να είμαστε ευάλωτοι μπροστά σε ένα άτομο που μας αρέσει.

Περήφανες στιγμές

Τέλος, συζητήστε με το crush σας για όλες εκείνες τις στιγμές που σας κάνουν να νιώθετε περήφανοι για τον εαυτό σας ή για τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Η συζήτηση θα λάμψει μέσα από τις όμορφες αναμνήσεις σας.