Ένα απαλό άγγιγμα ή ένα έντονο βλέμμα μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά!


Όταν προσπαθείς να σαγηνεύσεις κάποιον ή κάποια που σου αρέσει, μην μένεις μόνο στις λέξεις που ανταλλάσσετε. Κι αυτό, καθώς η γλώσσα του σώματος όχι απλά είναι πολύτιμη για να φέρεις εις πέρας την αποστολή σου, αλλά σύμφωνα με ειδικούς στην επικοινωνία μπορεί και να «μετρά» έως και σε ποσοστό 93% ως προς το αν μεταφέρεις σωστά το μήνυμα που θέλεις. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις πώς πρέπει να χρησιμοποιήσεις το σώμα σου για να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που σου έχει κλέψει την καρδιά.

Πιάσε το χέρι του/της

Όταν είστε κοντά και συζητάτε, ένα απαλό χάδι στο χέρι του/της μπορεί να δώσει κατευθείαν το μήνυμα της εγγύτητας, ανεβάζοντας την ένταση στο φλερτ κατά πολύ.

Ακούμπα το πόδι του/της «κατά λάθος»

Τα «κατά λάθος» αγγίγματα κάτω από το τραπέζι θα τον/την κάνουν να αναζητήσει ποιος τον/την άγγιξε και το έντονο βλέμμα που θα ρίξεις θα δώσει την απάντηση. Ιδιαίτερα αν έχει ήδη συμβεί κάτι ερωτικό ανάμεσά σας, θα ξετρελάνεις το άτομο αυτό που σε ενδιαφέρει με την κίνησή σου.

Δώσε βάση στο βλέμμα

Το έντονο eye contact μπορεί να εξελιχθεί το ίδιο κιόλας βράδυ στην καλύτερη νύχτα που έχεις περάσει εδώ και καιρό. Μην το υποτιμάς και χρησιμοποίησέ το στρατηγικά.

Δάγκωσε τα χείλη σου

Το δάγκωμα των χειλιών αποτελεί ένα σεμνό ερωτικό κάλεσμα που θα δώσει το μήνυμα σε αυτόν ή αυτή που σε έχει ξετρελάνει.

Χρησιμοποίησε τη στάση του σώματός σου

Η στάση του σώματός σου λέει πολλά και οφείλεις να την χρησιμοποιείς σωστά. Γύρνα το κορμί σου προς αυτόν ή αυτή που σου αρέσει και όταν μιλάτε οι δυο σας, γύρε ελαφρώς προς εκείνον/-η. Μπορεί αυτή να είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα πρώτο φιλί, άλλωστε.

Παίξε με τα μαλλιά σου

Το παιχνίδι με τα μαλλιά φαίνεται μια «παιδική» κίνηση, κι όμως μπορεί πραγματικά να σαγηνεύσει ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Συνδύασέ το πάντα με έντονα βλέμματα.

Πιάσε τη μέση του/της

Ένα άγγιγμα στη μέση καθώς περνάς από δίπλα, δίνει πάντα το κατάλληλο σήμα ότι ενδιαφέρεσαι. Και αποτελεί ένα ήπιο κάλεσμα ώστε το άτομο αυτό να σε ακολουθήσει.