Έξυπνες συμβουλές για να σπάσει ο πάγος εύκολα και να πιάσεις την κουβέντα με το άτομο που σου αρέσει


Το ξέρουμε ότι όταν σου αρέσει ένα άτομο είναι τρομακτικό το να πάρεις την πρωτοβουλία για να μιλήσετε. Επειδή όμως θα χρειαστεί να το κάνεις για να έρθετε επιτέλους πιο κοντά, διάβασε εδώ έξυπνες συμβουλές για να σπάσει ο πάγος εύκολα και να πιάσεις την κουβέντα με το άτομο που σου αρέσει.

Ανάφερε ένα κοινό σας ενδιαφέρον

Είναι ιδιαίτερα εύκολο να πιάσεις την κουβέντα με το άτομο που σε ενδιαφέρει, τόσο από κοντά όταν είστε σε κοινή παρέα, όσο και σε ένα τσατ, αν αναφερθείς σε ένα κοινό σας ενδιαφέρον. Σκέψου καλά ένα πράγμα στο οποίο έχετε πολλά πράγματα να πείτε και ανταποκρίνεται στα γούστα και τις συνήθειές σας και έτσι θα αρχίσει να ρολλάρει η συζήτηση μεταξύ σας.

Στείλε ένα meme που θα εκτιμήσει

Ένα meme σου φαίνεται αστείο, είναι όμως ο καλύτερος τρόπος να σπάσει ο πάγος και να πάρει το μήνυμα. Στείλτο χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ρώτα αν έχει δει την αγαπημένη σου σειρά

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην βλέπει σειρές, είμαστε άλλωστε η γενιά του streaming. Γι΄αυτό η αγαπημένη σου σειρά μπορεί να σταθεί η καλύτερη αφορμή για να τα πείτε.

Όταν είστε στο ίδιο μέρος, έχε eye contact

Το eye contact από μόνο του είναι επαρκές ώστε να πιάσετε την κουβέντα. Θα δεις μάλιστα ότι ίσως σε προλάβει εκείνος ή εκείνη, ξεκινώντας τη συζήτηση.

Ρώτα πώς πέρασε την ημέρα του/της

Το απλό και ειλικρινές ενδιαφέρον για το πώς πέρασε η μέρα του ατόμου που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι και το καλύτερο conversation starter που θα οδηγήσει σταδιακά σε ένα σωρό ακόμη κουβέντες μεταξύ σας.

Μην το πολυσκέφτεσαι

Στο τέλος της ημέρας, όταν ένας άνθρωπος σε ενδιαφέρει πραγματικά, δεν χρειάζεται να υπεραναλύεις μέσα σου το πώς θα τον πλησιάσεις. Πες λοιπόν ό,τι σκέφτεσαι για να πιάσετε την κουβέντα κι αν υπάρχει ενδιαφέρον και από την άλλη πλευρά, θα δεις και την αντίστοιχη ανταπόκριση.