Αν τον/την πιάνεις να σε κοιτά διαρκώς, τότε ξέρεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία!


Όταν έχεις ένα νέο crush, όλα φαντάζουν στο μυαλό σου fun και ονειρικά. Εκτός κι αν αυτό το crush είναι τόσο ντροπαλό, που είναι αδύνατο να καταλάβεις αν τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Κι όμως, όσο ντροπαλός κι αν είναι ένας άνθρωπος, κάποια σημάδια είναι πάντα εκεί και περιμένουν να τα πιάσεις ώστε να κάνεις κίνηση. Διάβασε εδώ ποια είναι αυτά.

Pixel

Τον/την πιάνεις να σε κοιτά

Τίποτα δεν μαρτυρά πιο έντονα το ενδιαφέρον του/της για σένα από το γεγονός ότι σε χαζεύει διαρκώς όσο νομίζει ότι δεν κοιτάς. Να που η ντροπή δεν στέκεται εμπόδιο για αυτήν την ευθεία έκφραση του ότι του/της αρέσεις πολύ.

Σου κάνει κοπλιμέντα από εκεί που δεν το περιμένεις

Δεν είναι άνθρωπος που θα κάνει δημόσια μεγάλες χειρονομίες όπως το να σε αγκαλιάσει όταν σε δει, σίγουρα όμως θα ακούσεις συχνά κοπλιμέντα από εκεί που δεν το περιμένεις και γενικά όμορφα σχόλια ως προς τον χαρακτήρα, τη συμπεριφορά, τις επιλογές και την εμφάνισή σου.

Φαίνεται στρεσαρισμένος/-η δίπλα σου

Το crush σου είναι χωρίς αμφιβολία ντροπαλό και το γεγονός ότι του αρέσεις το κάνει να φαίνεται ακραία στρεσαρισμένο δίπλα σου. Υπάρχουν όμως τρόποι να φλερτάρεις με ένα ντροπαλό άτομο, χωρίς να το κάνεις να φρικάρει περαιτέρω.

Εισπράττεις μικτά σημάδια

Η προαναφερθείσα αμηχανία και το στρες κάθε φορά που είστε μαζί, είναι και οι παράγοντες που κάνουν το crush σου να εκφράζει μικτά σημάδια ως προς το τι θέλει. Μην ανησυχείς όμως, καθώς αν ισχύουν και όλα τα παραπάνω, τότε αυτό σίγουρα ενδιαφέρεται ερωτικά για εσένα και απλά κομπλάρει στην έκφρασή του. 

Νιώθεις μια έντονη σύνδεση

Πολλές φορές το ένστικτό μας έχει δίκιο και όταν ένα άτομο ενδιαφέρεται εξίσου για εμάς, νιώθουμε αυτήν την σύνδεση ανεξάρτητα από το αν το εκφράζει ρητά.

Ενδιαφέρεται για τα ενδιαφέροντά σου

Αν το πρώτο πράγμα που κάνει κάθε φορά που βρίσκεστε είναι να σου λέει πως τσέκαρε τον δίσκο ή την ταινία για τα οποία συζητούσατε την προηγούμενη φορά, τότε σίγουρα ενδιαφέρεται για εσένα. Απλά δεν ξέρει πώς να στο δώσει να το καταλάβεις.