Τι μπορεί να συνέβη και δεν σε πήρε ποτέ πίσω ενώ είχε δηλώσει πως θα το κάνει;


Τι μπορεί να συνέβη και δεν σε πήρε ποτέ πίσω ενώ είχε δηλώσει πως θα το κάνει;

Διάβασε όλες τις πιθανούς και ειλικρινείς λόγους για τους οποίους το crush σου δεν σε πήρε ποτέ πίσω.

Απλώς δεν σε γουστάρει

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες και αυτό πρέπει να έχεις στο μυαλό σου. Πολλές φορές εκείνο το τηλέφωνο που περιμένεις δεν έρχεται ποτέ και ο λόγος είναι προφανής: απλώς δεν σε γουστάρει. Και θα ήταν άσχημο να σου δημιοργούσε τις αντίθετες προσδοκίες, δεν νομίζεις;

Δεν είσαι προτεραιότητά του/της

Δεν είναι ότι δεν ψήνεται για σένα, αλλά ο κάθε άνθρωπος έχει πολλά στο κεφάλι του και πολλές φορές τυχαίνει να μην είσαι η προτεραιότητά του.

Νομίζει ότι δεν σου αρέσει

Μήπως έχεις μερίδιο ευθύνης στην εξέλιξη των πραγμάτων δείχνοντας πολύ ψυχρός/-ή ή αδιάφορος/-η. Πολλές φορές δημιουργούμε την εντύπωση ότι ένα άτομο για το οποίο στην πραγματικότητα πεθαίνουμε, δεν μας αρέσει. Μάθε λοιπόν αν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο και σε εσάς.

Έχει βρει κάποιον/-α άλλη

Η αλήθεια πονάει, αλλά πρέπει μάλλον να την εμπεδώσεις. Ο λόγος που δεν σου στέλνει είναι επειδή απλώς έχει βρει κάποιον/-α άλλον/-η.

Παίζει παιχνίδια

Ξέρει τι νιώθεις για εκείνον/-η και απολαμβάνει το να σε βασανίζει, παίζοντας παιχνίδια. Δεν σου αξίζει όμως αυτή η συμπεριφορά.

Είπε ότι θα σε πάρει τηλέφωνο από ευγένεια

Δεν εννοούσε ποτέ ότι θα σε πάρει πίσω και το είπε μόνο από ευγένεια, χωρίς καμία πρόθεση να το κάνει.

Κάτι τον/την έχει ξενερώσει

Μπορεί να συνέβη ή να είπες εσύ κάτι που να τον/την έκανε να ξενερώσει, με αποτέλεσμα να μη σε πάρει ποτέ, ενώ είχε αυτή την πρόθεση. Σκέψου καλά, μήπως τελικά φταις εσύ;