Δεν χρειάζεται να σου λέει «σ’ αγαπώ» διαρκώς: στο δείχνει έμπρακτα.


Η γλώσσα της αγάπης είναι διαφορετική για κάθε άνθρωπο και δεν εκφράζεται πάντα μέσα από λόγια. Πολλές φορές, ένας άνθρωπος με τον οποίο είμαστε μαζί δεν συνηθίζει να λέει τη φράση «σ΄αγαπώ», χωρίς αυτό να σημαίνει ωστόσο πως δεν ισχύει. Στην πραγματικότητα, η έκφραση αυτού του συναισθήματος μπορεί να γίνεται και με άλλους τρόπους, γι’ αυτό συνέχισε να διαβάζεις για να δεις ποιοι είναι αυτοί!

Σου κάνει δώρα χωρίς να συντρέχει συγκεκριμένος λόγος

Δεν χρειάζεται να είναι ακριβά ή πολύτιμα. Τα δώρα που σου κάνει συνεχώς χωρίς να συντρέχει κανένας λόγος, είναι πολύ απλά μια ένδειξη ότι σε σκέφτεται και ότι θέλει το καλύτερο για σένα. Από ένα όμορφο λουλούδι μέχρι το καινούριο βιβλίο αυτού του συγγραφέα που ξέρει ότι λατρεύεις.

Σου κάνει σπουδαία κομπλιμέντα

Και δεν τα κάνει για να τα κάνει, αλλά επειδή τα εννοεί και θέλει να ξέρεις πόσο σε εκτιμά ως άτομο.

Σε ενθαρρύνει να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου

Το ότι σε ενθαρρύνει και σε βοηθά να γίνεσαι διαρκώς η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου υποδηλώνει πόσο πολύ σε αγαπά και νοιάζεται για την προσωπική σου εξέλιξη. Και το κάνει ακόμη κι αν δεν καταλαβαίνει πλήρως τους στόχους σου, μόνο και μόνο επειδή η ευτυχία σου είναι το παν.

Δεν φοβάται την επιτυχία σου

Στη σχέση σας δεν υπάρχει ίχνος ζήλειας και φόβου όταν εσύ εξελίσσεσαι και πετυχαίνεις όλο και περισσότερους από τους στόχους σου. Ο/η σύντροφός σου σε καμαρώνει και χαίρεται για αυτήν σου την ανοδική πορεία.

Είναι διατεθειμένος/-η να ωριμάσει μαζί σου

Σε μια σχέση όπου υπάρχει αγάπη, ο/η σύντροφός σου είναι διατεθειμένος να ωριμάσει μαζί σου, μαθαίνοντας και βρισκόμενος/-η πάντα δίπλα στις δυσκολίες.

Σου κάνει ακόμη εκπλήξεις

Ακόμη και μετά από καιρό, το άτομο που έχεις στο πλάι σου ενδιαφέρεται ακόμη να σου κάνει ευφάνταστες εκπλήξεις που θα σε χαροποιήσουν. Από ένα πάρτι έκπληξη, μέχρι ένα ταξίδι για το οποίο δεν γνώριζες τίποτα! Και μπορεί να μην το δείχνει με τις λέξεις, αλλά οι πράξεις λένε σίγουρα «σ’ αγαπώ».