Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα!


Όταν περνά πολύς καιρός στον οποίο δεν έχεις νέα από το άτομο που σου αρέσει, είναι ασφαλές να υποθέσεις ότι μάλλον δεν έχει τα ίδια συναισθήματα με εσένα. Είναι όμως πάντοτε αλήθεια αυτό; Όχι απαραίτητα! Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να αρέσεις και στο άτομο αυτό εξίσου και εκείνο να διατηρεί τη σιωπή του για άλλους λόγους. Διάβασε εδώ ποιοι είναι αυτοί.

Ίσως του/της αρέσεις τόσο πολύ που έχει φρικάρει

Βγήκατε δύο απανωτά ραντεβού, περάσατε τέλεια και μιλούσατε όλη μέρα στο τσατ. Και ξαφνικά είναι άφαντος/-η για δύο μέρες. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ψήνεται, αλλά υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να συνειδητοποίησε ότι ψήνεται τόσο πολύ, που θέλει να το πάει λίγο πιο αργά ώστε να μην «χαλάσει» η ομορφιά αυτού που βιώνετε μαζί.

Σχεδιάζει μια κίνηση με περισσότερο νόημα από ένα μήνυμα ή μια κλήση

Αν με το άτομο αυτό γνωρίζεστε πολύ και έχουν προχωρήσει τα πράγματα κάπως, τότε η ησυχία από την πλευρά του το τελευταίο διάστημα ίσως υποδεικνύει ότι ετοιμάζει κάτι μεγάλο, όπως μια εκδρομή ή ένα ιδιαίτερο ραντεβού. Και αυτό είναι κάτι που δεν θα ήθελε να χαλάσει από ένα χλιαρό μήνυμα ή μια κλήση.

Ίσως αποζητά να τον κυνηγήσει εσύ για να καταλάβει ότι σου αρέσει κι εσένα

Αν του αρέσεις, ίσως νιώθει πιο ευάλωτος/-η. Και τότε είναι που αποζητά από εσένα να τον/την κυνηγήσεις για να καταλάβει ότι όντως σου αρέσει κι εσένα. Ίσως λίγο ανώριμη κίνηση, αλλά σίγουρα βγάζει νόημα.

Ξεκαθαρίζει τα πράγματα στη ζωή του/της ώστε να δώσει όλο τον χώρο που επιθυμεί σε εσένα

Πολλές φορές μας αρέσουν και αρέσουμε σε ανθρώπους που έχουν όμως και μπόλικο δράμα στη ζωή τους. Έτσι στην περίπτωσή σας, υπάρχει έντονη πιθανότητα το άτομο αυτό να ξεκαθαρίζει τα πράγματα στη ζωή του/της, όπως την κατάσταση με έναν/μία πρώην, ώστε να δώσει όλο τον χώρο που επιθυμεί σε εσένα. Με άλλα λόγια, θέλει απλά λίγο χρόνο και μετά θα είναι όλος/όλη δικός-ή σου!

Μην ξεχνάμε φυσικά ότι όλα τα παραπάνω είναι το καλό σενάριο μεταξύ σας. Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει εξαφανιστεί επειδή δεν ενδιαφέρεται στην πραγματικότητα. Δώσε λίγο χρόνο για να διαπιστώσεις τι πραγματικά συμβαίνει κι αν όντως δεν δώσει σημεία ζωής, πάμε γι’ άλλα!