Ο ναρκισσισμός είναι ένα ιδιαίτερα ενοχλητικό στοιχείο στο χαρακτήρα ενός ανθρώπου και πολύ πιο συχνό από όσο πίστευες!


Όλα περιστρέφονται γύρω του/της και πάντα έχει απόλυτο δίκιο. Μήπως βγαίνεις με έναν νάρκισσο και δεν το έχεις καταλάβει; Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις 7 βασικά σημάδια ότι ο χαρακτήρας του/της δεν είναι και τόσο εντάξει.

Η μόνη αποδεκτή συζήτηση είναι γύρω από τους ίδιους

Κανένας άλλος στην παρέα δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει για τα δικά του ζητήματα προτού ο άνθρωπος με τον οποίο βγαίνεις έχει εξαντλήσει κάθε πιθανή συζήτηση γύρω από το πρόσωπό του. Αγενές και αποδεκτό μέχρι τα 5 μας χρόνια μάξιμουμ!

Δεν απολογείται ποτέ

Ακόμη κι αν έχει κάνει ένα φοβερό λάθος που πλήττει τους άλλους, το άτομο αυτό δεν θα μπει ποτέ στη διαδικασία να απολογηθεί.

Πάντα φταις εσύ

Ακόμη και για το ότι ξέχασε να πάρει μαζί του/της φορτιστή κινητού στην εκδρομή, εσύ είσαι η πηγή του προβλήματος. Ξέρεις φυσικά ότι κάτι τέτοιο σίγουρα δεν ισχύει.

Τα ξέρει όλα

Η γνώμη του πάνω στη διαχείριση ψυχολογικών προβλημάτων ή στην τεχνολογία των εμβολίων είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ακόμη κι αν είναι φιλόλογος ή υδραυλικός.

Σε ενοχλεί περισσότερο η συμπεριφορά του/της σε σχέση με προηγούμενους συντρόφους σου

Κι αυτό γιατί η διαφορά με αυτούς ως προς τον χαρακτήρα απέχει έτη φωτός. Και προς το χειρότερο φυσικά.

Παρουσιάζει μια υπερβολική εικόνα για τον εαυτό του/της

Υπερβολικά μορφωμένος/-η και επιτυχημένος/-η, σίγουρα αλάνθαστος/-η στα πάντα. Όλοι όμως ξέρουν ότι αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Είναι όμως και εξαιρετικά γοητευτικός/-ή

Αν δεν ήταν άλλωστε, πώς θα ήσουν μαζί του/της;