Κράτα σημειώσεις!


Το dating σήμερα έχει γίνει τόσο δύσκολο και θολό που ακόμα και όταν γνωρίσεις τον ιδανικό άνθρωπο για σένα, δεν είσαι καν σίγουρη/-ος ότι πρόκειται γι’ αυτόν. Διάβασε εδώ όλα τα σημάδια που υποδεικνύουν ότι έχεις δεθεί ήδη σημαντικά με έναν άνθρωπο για να ξέρεις πότε αυτό που νιώθεις είναι πραγματικά σημαντικό και αξίζει να συνεχιστεί.

Νιώθεις σαν να ανήκεις όντως εκεί όποτε είστε μαζί

Όταν είστε μαζί, τα πράγματα βγάζουν απόλυτο νόημα. Δεν περνά καν από το μυαλό σου το ότι θα ήθελες να βρίσκεσαι κάπου αλλού. Ακόμα κι όταν έχετε μόλις γνωριστεί, η όποια αμηχανία και ντροπές γρήγορα εξαφανίζονται γιατί πραγματικά ταιριάζετε.

Ο χρόνος περνά πιο γρήγορα όσο είστε μαζί

Μπορεί να περάσετε ένα 8ωρο μαζί και στο μυαλό σου να φαντάζει σαν να ήσασταν στον ίδιο χώρο μόλις 10 λεπτά. Αυτό συμβαίνει όταν έχεις ήδη έναν ισχυρό δεσμό με το πρόσωπο αυτό και δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό.

Δεν κομπλάρετε ποτέ όσο συζητάτε

Η ροή της κουβέντας σας είναι συνεχής και ομαλή, κάνετε πλάκα μεταξύ σας και νιώθετε απολύτως άνετα διαρκώς. Κι αυτό γιατί είστε ήδη δεμένοι και ταιριάζετε στο φουλ!

Νιώθετε ήδη οικειότητα

Η άνεση του να αγγίξεις και να αγκαλιάσεις το πρόσωπο αυτό σου βγαίνει πηγαία, όσο και σε εκείνο, ακόμη κι αν δεν έχετε αναπτύξει σεξουαλικές σχέσεις. Η συναισθηματική και νοητική σύνδεση μεταξύ σας είναι ήδη εκεί.

Το να είσαι ο εαυτός σου είναι εύκολο

Δεν νιώθεις καμία ντροπή ή αναστολή στο να είσαι ο εαυτός σου, ούτε νιώθεις την ανάγκη να αλλάξεις κάτι σε εσένα στη συμπεριφορά ή την εμφάνισή σου. Κι αυτό γιατί είστε τόσο κοντά επειδή αρέσετε ο ένας στον άλλον όπως ακριβώς είστε.

Είστε σαν δύο κομμάτια ενός παζλ

Μπορεί να μην είστε ίδιοι σαν άνθρωποι, όμως οι ποιότητές σας στον χαρακτήρα και τις συνήθειες είναι σαν να είστε δύο κομμάτια που συμπληρώνουν ένα όμορφο παζλ. Κι αυτό είναι πραγματικά σπάνιο!