Χαλάρωσε και απόλαυσέ το!


Το άγχος που βιώνουμε σε μια σχέση είναι εντελώς αχρείαστο αλλά και πραγματικό. Αυτό προκύπτει από βαθύτερες ανασφάλειες και κόμπλεξ που όλοι οι άνθρωποι διαθέτουμε σε μικρό ή σε μεγάλο βαθμό, και είναι ικανά να καταστρέψουν ακόμη και μια σχέση η οποία υπό άλλες συνθήκες πήγαινε μια χαρά. Διάβασε στη συνέχεια όλα τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν σε μια σχέση όταν σταματάμε να αγχωνόμαστε υπέρμετρα για αυτήν και προσπάθησε να το κάνεις κι εσύ πράξη.

Ζεις τη στιγμή στο φουλ

Όταν το άγχος περιορίζεται, το ζευγάρι καταφέρνει να ζει την κάθε του στιγμή στο φουλ, αποκτώντας έντονες και αξέχαστες μελλοντικά αναμνήσεις που το φέρνουν στην πραγματικότητα όλο και πιο κοντά.

Βιώνεις την ευχαρίστηση του να είσαι ερωτευμένος/-η

Όταν σπαταλάς πολύ χρόνο στο να υπεραναλύεις καταστάσεις και να αγχώνεσαι για επουσιώδη πράγματα γύρω από τη σχέση σου, τότε δεν έχεις την ευκαιρία να ευχαριστηθείς πραγματικά το γεγονός ότι είσαι ερωτευμένος/-η. Γι’ αυτό χαλάρωσε!

Αποφεύγεις αχρείαστο δράμα

Το έντονο άγχος σε μία σχέση είναι ικανό να δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος για καβγάδες, εντάσεις και κάθε λογής δράμα σε αυτή, γεγονός που θα απέφευγες αν απλά ηρεμούσες λιγάκι και άφηνες τα πράγματα να κυλήσουν φυσικά.

Καταλαβαίνεις τις πραγματικές δυνατότητες της σχέσης σου

Θα κρατήσει στον χρόνο; Θα εξελιχθεί όμορφα και για τους δυο σας; Υπάρχει περίπτωση να κάνεις με αυτόν τον άνθρωπο οικογένεια ή να συγκατοικήσετε κάποτε; Όταν σταματάς να αγχώνεσαι για τη σχέση σου, τότε μπορείς με απόλυτη διαύγεια να καταλάβεις τις πραγματικές δυνατότητές της.

Ο/Η σύντροφός σου βλέπει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου

Το τέλος του άγχους σημαίνει ότι είσαι χαλαρός/-ή, ευτυχισμένος/-η και έτοιμος/-η να μοιραστείς όσα περισσότερα γίνεται με τον/την σύντροφό σου που βλέπει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.