Όλα τα σημάδια ότι το casual φλερτ σας έχει κάνει τον κύκλο του


Οι casual σχέσεις δεν είναι για όλους, αλλά εάν νιώθεις ότι μόνο που αναζητάς είναι το συχνό σεξ με ένα άτομο που βρίσκεις γοητευτικό, τότε είναι ό,τι πρέπει για εσένα. Ακριβώς όμως επειδή είναι casual, η διάρκειά τους συνήθως είναι και μικρή, μέχρι να βρεθεί το επόμενο φλερτ, ή μέχρι ένας από τους δύο να ερωτευτεί πραγματικά ένα άλλο άτομο. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να ξέρεις να αναγνωρίζεις τα σημάδια ότι ένα casual φλερτ έχει κάνει τον κύκλο του.

Το σεξ είναι όλο και λιγότερο fun

Ο απόλυτος συνδετικός κρίκος μεταξύ δύο ατόμων που έχουν μια casual σχέση χωρίς πολλές δεσμεύσεις δεν είναι άλλος από το σεξ. Όταν λοιπόν αυτό αρχίζει να χάνει σε διασκέδαση και να γίνεται βαρετό, τότε μάλλον είναι καιρός να αναζητήσετε νέα φλερτ στην πόλη.

Δεν περνάτε γενικά καλά

Οι casual σχέσεις σημαίνουν ελαφρότητα, ευκολία και καλοπέραση. Όταν ξαφνικά αρχίζει και γίνεται όλο και πιο δύσκολο το μεταξύ σας, όταν το να βγείτε σαν φαίνεται σαν υποχρέωση της δουλειάς και όταν γενικά νιώθετε ότι το vibe έχει πέσει, τότε μάλλον το φλερτ σας έχει λάβει τέλος και δεν το έχετε καταλάβει.

Ο ένας από τους δύο ενδιαφέρεται για κάποιον άλλον

Συμβαίνει γενικά στις casual σχέσεις το ένα από τα δύο μέλη τους να ερωτεύεται ξαφνικά ένα άλλο πρόσωπο και να αναζητά κάτι παραπάνω με αυτό. Σε αυτήν την περίπτωση, το άλλο μέλος παίρνει το μήνυμα και δίνει την ευχή του.

Δεν βλέπεστε σχεδόν καθόλου

Ναι, η casual σχέση είναι casual σχέση, όμως αν δεν βλέπεστε ποτέ, τότε μάλλον έχει ξεχαστεί και από τις δύο μεριές.

Σου τραβάει πολύ χρόνο και ενέργεια

Το νόημα της casual σχέσης είναι στο ότι αυτή είναι σχεδιασμένη στα μέτρα και των δύο ώστε να μην έχει σοβαρές δεσμεύσεις και να μην χρειάζεται να σπαταλούν τα μέλη της πολύ χρόνο και ενέργεια σε αυτήν. Όταν συμβαίνει το αντίθετο, είναι καιρός να πείτε αντίο.