Προτού εκνευριστείς ή στενοχωρηθείς, διάβασε τι μπορεί να συμβαίνει


Το άτομο με το οποίο βγαίνετε έχει να σου απαντήσει στα μηνύματα εδώ και κάποιες ώρες ενώ είναι προφανές ότι είναι online. Τί μπορεί να συμβαίνει λοιπόν; Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις ποιες είναι οι πιθανές εξηγήσεις της συμπεριφοράς του, προτού εκνευριστείς ή στενοχωρηθείς με αυτήν.

Σου είπε ήδη καληνύχτα

Αν μιλούσατε προηγουμένως και είπατε ήδη καληνύχτα, μπορεί όντως να είναι ακόμη online και να μην θέλει απαραίτητα να μιλήσετε. Μπορεί ακόμη και να νιώθει άβολα με το να σου ξαναστείλει ενώ προηγουμένως έχετε πει ο ένας στον άλλον «όνειρα γλυκά». Σε κάθε περίπτωση μην ανησυχείς, καθώς είναι απολύτως λογική συμπεριφορά.

Είναι απασχολημένος με κάτι άλλο

Εσύ πόσες φορές έχεις αφήσει ανοιχτά τα δεδομένα ή το λάπτοπ σου, ενώ είσαι απασχολημένη με κάτι άλλο; Εμείς πάντως άπειρες! Γι’ αυτό χαλάρωσε, γιατί το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να βλέπει ταινία ή να κάνει μπάνιο όσο εσύ ξεροσταλιάζεις πάνω από το κινητό σου.

Ξέχασε να κάνει log out

Είναι πολύ πιθανό όσο εσύ στέλνεις, εκείνος να κοιμάται. Και να φαίνεται online επειδή απλώς ξέχασε να κάνει log out από μια εφαρμογή. Συμβαίνει.

Δεν θέλει να μιλήσει αυτή τη στιγμή

Μπορεί αυτό να σε πληγώνει κάπως, όμως δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι στο ίδιο mood ταυτόχρονα, ούτε και μπορούμε να είμαστε διαθέσιμοι 24/7. Μπορεί να μιλάει με κάποιον άλλον, να κάνει κάποια έρευνα στο διαδίκτυο, ή απλώς να χαζεύει στο Facebook και στο Instagram χωρίς να θέλει να ανοίξει κάποια κουβέντα. Σιγά το πράγμα.

Δεν ξέρει τι να σου πει

Αν του έχεις κάνει κάποια ερώτηση στο τελευταίο σου μήνυμα, τότε υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο του να μην ξέρει τι να σου πει. Ιδιαίτερα αν έχεις ρωτήσει κάτι πολύ συναισθηματικό ή περίπλοκο. Δώσε λίγο χρόνο και θα επανέλθει ή αν δεν τα πάει καλά με το διαδικτυακό κουβεντολόι, θα τα πείτε από κοντά με την πρώτη ευκαιρία.

Σε αγνοεί συνειδητά

Καμιά φορά, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και πρέπει να το πάρεις όσο άσχημα και να νιώθεις. Σε αγνοεί γιατί δεν σε θέλει. Και όσο το δυνατόν πιο σύντομα το πάρεις απόφαση, τόσο το καλύτερο.