Τι να κάνεις για να διατηρηθεί η συζήτηση στο chat σας on fire!


Επιτέλους πιάσατε την κουβέντα με το πρόσωπο που σου έχει κλέψει την καρδιά στα social media και στο messenger. Τί θα κάνεις όμως για να κρατηθεί το texting ζωντανό και να οδηγήσει στην πολυπόθητη συνάντησή σας; Συνέχισε να διαβάζεις!

Δώσε χώρο στο άτομο που σου αρέσει

Μην αφήσεις το texting που κάνετε να επικεντρώνεται μόνο σε εσένα και στο πως πέρασες την ημέρα σου. Άφησε χώρο στο άτομο που μιλάτε ώστε να εκφραστεί και εκείνο όσο θέλει, κάνε ερωτήσεις και δείξε ενδιαφέρον ώστε να «λυθεί» και εκείνο. Έτσι θα απολαμβάνετε εξίσου την κουβέντα μεταξύ σας και αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα εξελιχθεί σε κάτι όμορφο.

Γίνε πιο flirty

Ο γραπτός λόγος πολλές φορές δεν γίνεται τόσο κατανοητός ως προς τις προθέσεις μας, γι’ αυτό μην αφήσει το άτομο με το οποίο μιλάτε να πιστέψει πως αυτό γίνεται σε φιλικό επίπεδο και μόνο! Γίνει όσο πιο flirty γίνεται, πάντα με όρια και μέτρο, και θα πάρει σίγουρα το μήνυμα.

Μάθε πότε να σταματάς

Δεν είναι όλες οι στιγμές κατάλληλες για texting και η υπέρβαση αυτών των ορίων μπορεί να ξενερώσει το άλλο πρόσωπο. Αν για παράδειγμα πείτε «καληνύχτα» επειδή σου είπε ότι έχει διάβασμα, μη συνεχίσεις να στέλνεις επειδή και μόνο βλέπεις να είναι online. Και αύριο μέρα είναι.

Πάρε τον χρόνο σου

Δεν χρειάζεται να απαντάς στα μηνύματα του ανθρώπου σου αρέσει μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου μόνο και μόνο για να μην χαθεί το momentum στο μυαλό σου. Αν ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα, θα έχει όλο τον χρόνο να περιμένει την απάντησή σου, χωρίς να σκοτωθείς για ένα μήνυμα στο chat!

Γίνε δημιουργικός/-ή

Στην πραγματικότητα όλο το παιχνίδι στο texting έγκειται στο να κρατηθεί το ενδιαφέρον ζωντανό. Γι’ αυτό γίνε δημιουργικός/-ή ως προς το τι στέλνεις και η άλλη πλευρά σίγουρα θα ψηθεί.