5 σημάδια ότι είσαι η μία και μοναδική για εκείνον, σύμφωνα με έναν άνδρα

Η σχέση σας είναι πολύ σημαντική για εκείνον και αυτές είναι οι ισχυρότερες ενδείξεις.

Κείμενο: Ναταλία Πετρίτη

Τα πατριαρχικά κατάλοιπα της κοινωνίας κάνουν πολλές φορές τους άνδρες να μην μοιράζονται εύκολα και άνετα τα συναισθήματά τους, ώστε να μην φανούν «αδύνατοι». Έτσι, πολλές φορές, ακόμη κι αν ο άνθρωπος με τον οποίο είστε μαζί είναι τρελός για εσάς και θεωρεί πως είστε η μια και μοναδική για αυτόν, διστάζει να το μοιραστεί μαζί σας. Διαβάστε λοιπόν μερικά σημάδια που το αποδεικνύουν περίτρανα.

Δίνει μεγάλη προσοχή στις ανάγκες και τα θέλω σας και σας υποστηρίζει σε ό,τι κάνετε

Όταν ο σύντροφός σας δίνει μεγάλη προσοχή στις ανάγκες και τα θέλω σας και σας υποστηρίζει σε ό,τι κάνετε σημαίνει πως είστε ιδιαίτερα σημαντική για εκείνον και σας και πως νοιάζεται πραγματικά για εσάς. Πολλές φορές ούτε οι φίλοι μας δεν προσέχουν όλα όσα τους λέμε, γι’ αυτό αν ο σύντροφός σας είναι σε αυτό το στάδιο, τότε ίσως και να είστε η μια και μοναδική για εκείνον και να βλέπει ένα κοινό, όμορφο μέλλον για τη σχέση σας.

Σας λέει τα πάντα

Το άτομο με το οποίο μοιραζόμαστε τα πάντα, τις σκέψεις, τα μυστικά, τους φόβους και τους πόθους μας είναι σίγουρα ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε στη ζωή μας. Και αυτό συμβαίνει και στην περίπτωσή σας.

Κάνει πλάνα για το μέλλον σας

Όταν κάνει μελλοντικά πλάνα στα οποία βρίσκεστε και εσείς, τα οποία μάλιστα είναι μακροπρόθεσμα και σημαντικά, τότε δεν χωράει αμφιβολία πως αυτό που έχετε μεταξύ σας είναι σημαντικό και ιδιαίτερο για εκείνον.

Είναι δίπλα σας στα δύσκολα

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για να κρίνουμε τι έχει στο μυαλό του ένας άνδρας, το να παρατηρήσουμε τη συμπεριφορά του στις δύσκολες στιγμές. Αν σας συμπαραστέκεται σταθερά και είναι δίπλα σας χωρίς καν να το ζητήσετε, τότε εδώ έχουμε να κάνουμε με μια πολύ σημαντική σχέση για τον ίδιο και ελπίζουμε και για εσάς.

Μιλά χρησιμοποιώντας το «εμείς»

Σας υπολογίζει, σας νοιάζεται και δεν φοβάται να «εκθέσει» το γεγονός ότι είστε ένα αγαπημένο σύνολο. Η επανάληψη του «εμείς» έναντι του «εγώ» μπορεί να σας φαίνεται μικρής σημασίας, αλλά είναι μια από τις ισχυρότερες ενδείξεις ότι ο σύντροφός σας σας σκέφτεται ως ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του, βλέποντας ένα κοινό μέλλον.