Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να περάσεις τις φετινές γιορτές μίζερα απλώς και μόνο επειδή είσαι single!


Jingle bells, jingle bells, single all the way! Ε και τί έγινε; Αυτές τις γιορτές θα τις απολαύσεις κι ας μην είσαι σε σχέση, απολαμβάνοντας χρόνο με τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και κάνοντας δημιουργικά πράγματα. Διάβασε εδώ 6 τρόπους για να σου μείνουν οι φετινές γιορτές αξέχαστες.

Διακόσμησε τον χώρο σου

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του να είσαι single είναι το γεγονός ότι κάνεις ό,τι θέλεις στο σπίτι σου όσον αφορά στη διακόσμηση του χώρου σου. Φέτος λοιπόν που είσαι σε φάση single life, άδραξε την ευκαιρία του να φτιάξεις τον χώρο σου όπως ακριβώς τον ήθελες πάντα, διακοσμώντας τον γιορτινά για τα Χριστούγεννα, αλλά και περνώντας χρόνο σε DIY κατασκευές. Εμπνεύσου από το Pinterest, επισκέψου τα μαγαζιά για υλικά ώστε να φτιάξεις μόνος/-η σου κατασκευές και προσκάλεσε φίλες, φίλους και την οικογένειά σου για να περάσετε ποιοτικό χρόνο στο γιορτινό σου σπίτι.

Αγόρασε στον εαυτό σου ένα ιδιαίτερο δώρο

Δεν χρειάζεται να περιμένεις κανέναν να σου κάνει ένα όμορφο δώρο αυτά τα Χριστούγεννα. Κάντο εσύ στον εαυτό σου! Από ένα σόλο ταξίδι που πάντα ήθελες να κάνεις, μέχρι μια ημέρα σε σπα ή ένα καλόγουστο ρούχο, κακόμαθε μόνος/-η σου τον εαυτό σου φέτος. Το αξίζεις.

Βγες ένα holiday-themed πρώτο ραντεβού

Αν είσαι σε φάση που θέλεις να ξαναβρεθείς στο dating pool, εκμεταλλεύσου το γιορτινό κλίμα για να βγεις ραντεβού με νέα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Πηγαίντε μαζί για πατινάζ, δείτε μια Χριστουγεννιάτικη ταινία ή απολαύστε το ποτό σας σε ένα μπαρ στολισμένο για τις ομορφότερες μέρες του χρόνου. Η ζεστασιά των Χριστουγέννων σίγουρα θα σας κάνει να περάσετε τέλεια ο ένας με την παρέα του άλλου.

Δες τα αγαπημένα σου πρόσωπα

Αυτές τις γιορτές συνάντησε και πάλι αγαπημένα πρόσωπα που είχες καιρό να δεις. Από φίλες και φίλους μέχρι άτομα του οικογενειακού σου κύκλου, η περίοδος των Χριστουγέννων είναι ιδανική για γιορτινά γεύματα, καφέ στο κέντρο, βόλτα στα μαγαζιά και ένα σωρό άλλα πράγματα.

Γίνε εθελοντής/-ρια

Η περίοδος των γιορτών όταν είσαι single μπορεί να σε κάνει να νιώσεις λίγο μόνος/-η. Όμως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που νιώθουν ακριβώς έτσι και μάλιστα το αίσθημα αυτό δεν περιορίζεται μόνο στις γιορτές. Αυτή τη χρονιά, γίνε εθελοντής/-ρια και συνέβαλε στη βοήθεια ανθρώπων που έχουν ανάγκη από ένα πιάτο φαγητό, βοήθεια στο σπίτι και στην εκμάθηση μιας τέχνης ή ακόμα και λίγη από την παρέα σου. Θα αισθανθείς την απόλυτη ζεστασιά της προσφοράς και της αλληλεγγύης και σίγουρα θα το βάλεις στο πρόγραμμά σου όλη τη χρονιά, ανεξάρτητα από το αν είσαι single ή όχι.

Δημιούργησε μια νέα παράδοση

Από το να στολίζεις το σπίτι σου με την παρέα σου, μέχρι να πηγαίνεις για θέατρο και φαγητό με τους γονείς σου, τις φετινές γιορτές άδραξε την ευκαιρία ώστε να δημιουργήσεις μια νέα παράδοση που θα επαναλαμβάνεις με χαρά κάθε χρόνο. Απόλαυσέ το και μην φοβάσαι να δοκιμάσεις νέα πράγματα.