Η νέα εποχή στη διασκέδαση και το ταχύτατο internet είναι γεγονός και μια ολοκαίνουρια πλατφόρμα σε προσκαλεί στον fun, ψηφιακό της κόσμο.


Τηλε-εκπαίδευση, online σεμινάρια και μια φοιτητική καθημερινότητα που σε θέλει ταυτόχρονα διαρκώς συνδεδεμένο/-η και πλήρως ενημερωμένο/-η για κάθε τι hot που παίζει εκεί έξω. Ευτυχώς για σένα, μια ολοκαίνουρια πλατφόρμα είναι εδώ για να δώσει νέα πνοή στην καταιγιστικών ρυθμών ζωή σου, τόσο με τις ταχύτατες παροχές της σε fiber Internet, όσο και με το ενημερωμένο τηλεοπτικό της content, για όλα ανεξαιρέτως τα γούστα. Η ΕΟΝ είναι εδώ και σε καλεί να την γνωρίσεις.

Τί είναι όμως η ΕΟΝ; Η ΕΟΝ είναι η νέα πλατφόρμα της Νova, η οποία παρέχει συνδυαστικά προγράμματα με εξαιρετικά γρήγορο fiber internet έως 100Mbps, τηλεφωνία προς όλα τα δίκτυα, αλλά και live τηλεοπτικό και on demand περιεχόμενο. Με νέες, λειτουργίες, που συμβαδίζουν με τις εξελίξεις της τεχνολογίας, και απίστευτη ευκολία χρήσης για εσένα που είσαι όλη την ημέρα on the go, η ΕΟΝ υπόσχεται να αλλάξει εντελώς την καθημερινότητά σου, εμπλουτίζοντάς την με αποκλειστικές δυνατότητες που πάντα ήθελες να έχεις, αλλά και κάνοντάς την ακόμη πιο απλή, για να μην πνίγεσαι στους έντονους ρυθμούς της.

Δες τι προσφέρει η πλατφόρμα ΕΟΝ

Με την ΕΟΝ θα έχεις εξαιρετικά γρήγορο internet έως 100Mbps, για όλες εκείνες τις φορές που ένα Zoom call με την ομάδα του εργαστηρίου θα κρίνει ολόκληρη την ακαδημαϊκή σου πορεία, ενώ ταυτόχρονα θα κατεβάζεις ακόμη μια σωρεία από papers για τη σχολή και ο συγκάτοικός σου θα stream-άρει τη χιλιοστή οσκαρική ταινία για αυτόν τον μήνα.

businessman-working-on-laptop-2021-09-24-04-19-58-utc

Επειδή όμως η καθημερινότητά σου δεν νοείται να μην έχει στιγμές χαλάρωσης, αυτή τη χρονιά θα έχεις τη δυνατότητα να chill-άρεις παρακολουθώντας το συναρπαστικό live τηλεοπτικό περιεχόμενο που πάντα αναζητούσες μέσα από 80 κανάλια, να δεις περισσότερους από 2300 τίτλους on demand από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο, πάνω από 3000 αγώνες των αγαπημένων σου ομάδων σε διάφορα αθλήματα και βέβαια τις πρεμιέρες που η παρέα σου και εσύ αναμένατε εδώ και καιρό. Και δεν είναι και λίγες, αν σκεφτείς ότι στην ΕΟΝ θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις το Justice League, το Crisis, τα Μήλα του Χρήστου Νίκου, αλλά και τον Προστάτη με τον πάντα καταιγιστικό Liam Neeson. Και όλα αυτά θα μπορείς να τα δεις τόσο από την τηλεόρασή σου, όσο και από το tablet, το laptop και το κινητό σου, για όλες εκείνες τις στιγμές που σε βρίσκουν στο μετρό ή σε ένα ΚΤΕΛ για τις φοιτητικές εξορμήσεις σου.

Πέρα από το πλούσιο περιεχόμενό της που θα αφήσει ευχαριστημένο και τον πιο απαιτητικό χρήστη της πλατφόρμας, η ΕΟΝ καινοτομεί δίνοντάς σου τη δυνατότητα παύσης προβολής ακόμη και του live προγράμματος, ώστε να μην χάνεις στιγμή από την αγαπημένη σου ταξιδιωτική εκπομπή ή έναν αγώνα ποδοσφαίρου που έπεσε πάνω σε εκείνο το live που έχεις κανονίσει με τη μπάντα σου. Και εκτός από αυτό, θα έχεις έτσι κι αλλιώς τη δυνατότητα να κάνεις Catch up 7 ημερών σε ό,τι έχασες από το ζωντανό πρόγραμμα, ξεκινώντας από την αρχή κάποιο πρόγραμμα, γυρίζοντας πίσω ή/και διακόπτοντας για να συνεχίσεις την παρακολούθηση αργότερα.

Και καθώς ξέρουμε ότι μια πλατφόρμα αυτού του βεληνεκούς θα θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν όλοι όσοι μένουν στο σπίτι, η ΕΟΝ παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας προφίλ για κάθε μέλος (μέχρι 5). Έτσι, έχετε όλοι τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τις δικές σας λίστες με αγαπημένα κανάλια και να λαμβάνετε προσωποποιημένες προτάσεις για θέαση περιεχομένου, βάσει φυσικά των προηγούμενων αναζητήσεών σας. Για εκείνες τις φορές μάλιστα που θα κάνεις babysitting στον μικρό σου γείτονα, το ΕΟΝ kids παρέχει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας παιδικού προφίλ με γονικό έλεγχο, που αποκλείει την πρόσβαση σε υλικό που δεν ταιριάζει στην ηλικία των μικρών μας φίλων.

Και μιας και φοιτητική ζωή χωρίς μαζώξεις για αγώνες δεν παίζει, το ΕΟΝ Sports Mode δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε Live στατιστικά κατά την διάρκεια προβολής αγώνων, άμεσα και εύκολα!

mixed-race-friends-relaxing-on-couch-while-watchin-2021-09-02-0_p59918

Εκμεταλλεύσου τις τρέχουσες προσφορές με τα νέα συνδυαστικά προγράμματα της ΕΟΝ από 30€ το μήνα & δωρεάν τους 3 πρώτους μήνες! Διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει και μπες στη νέα γενιά entertainment και fiber Internet με την ΕΟΝ!