Μαυρίζουμε στις πισίνες της πόλης!


Οι στιλάτες και ντιζαϊνάτες πισίνες της πόλης, αποτελούν την πιο εύκολη και δροσερή λύση για όσους μείνουν στην Αθήνα, το Σαββατοκύριακο των εκλογών.

 

piscisean.jpg

Mavili beach

Μια παραλία με άμμο μόλις εμφανίστηκε στην πλατεία Μαβίλη και πιο συγκεκριμένα στο roof του ξενοδοχείου Αλέξανδρος. Εδώ ξαφνικά βρίσκεσαι σε νησί χωρίς να χρειαστεί να φύγεις από την πόλη και το καλό είναι ότι μετά τις ξαπλώστρες σε περιμένει η νησιώτικη ταβέρνα για να τσιμπήσεις κάτι, κάτω από την σκιά της μπουκαμβίλιας. Πραγματικά σούπερ!

Τα Σαββατοκύριακα η τιμή εισόδου στο νησί της Μαβίλη ανέρχεται στα 45 ευρώ, αλλά περιλαμβάνει ξαπλώστρα, πετσέτα θαλάσσης, αντηλιακό μιας χρήσης και καφέ ή χυμό.  Ανοιχτά μέχρι τις 18.30

Για κράτηση ξαπλώστρας μπορείς να μπεις στο: https://plazz.com/el-GR/MaviliBeach

 

piscienaena.jpg

Semiramis Hotel

Η αγαπημένη πισίνα των influencers προσφέρει στα κορίτσια των βορείων προαστείων που τεμπελιάζουν να οδηγήσουν μέχρι τη θαλασσα, ισχυρές δόσεις δροσιάς και design. O σχεδιαστής Karim Rashid που αγαπά τις ρευστές φόρμες και τα fluo χρώματα, κατάφερε να ενσωματώσει το Miami style στο πευκόφυτο Κεφαλάρι

Τα Σαββατοκύριακα οι βουτιές για τους ενήλικες κοστίζουν 35 ευρώ και για τα παιδιά μέχρι 12 ετών, 20 ευρώ.

Είναι ανοιχτά μέχρι 7 το απόγευμα και πριν το αποφασίσεις καλύτερα να κάνεις πρώτα ένα τηλέφωνο.

Χαριλάου Τρικούπη 48, Κεφαλάρι.

Τηλ: 210 6284400

 

piscitr.jpg

Αthens Hilton

Εδώ δεν χρειάζονται συστάσεις. Κατ ᾽αχρήν με το που το σκέφτεσαι οτι θα πας για βουτιά στο Hilton, σου αλλάζει η διάθεση. Και αν σκεφτείς οτι μπορείς να πλατσουρίζεις μέχρι τις 9 το βράδυ, τα 55 ευρώ της εισόδου μπορεί να μην είναι και τόσο απαγορευτικά. Άσε που θα συναντήσεις τους πιο καλοβαλμένους λουόμενους της Α´ Αθηνών!

Βασ. Σοφίας 46

Τηλ: 210 7281000