Επιτέλους, συνέβη και αυτό.


Είναι ευρέως γνωστό ότι πλέον, το να βρει κανείς μια decent δουλειά, είναι σπάνιο φαινόμενο στην Ελλάδα. Δυστυχώς οι οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας, έχουν επιφέρει ένα τεράστιο πλήγμα στις ζωές των νέων ανθρώπων: κόβουν μαχαίρι την δημιουργικότητα.

Στην ηλικία των 25-30, ένας άνθρωπος είναι στην πιο παραγωγική του στιγμή. Είναι μόλις λογικό λοιπόν, να έχει ανάγκη ένας νέος άνθρωπος να εκφραστεί μέσα από την δουλειά του. Μέσα από μια δουλειά όμως που του αρέσει ή -και σε πιο σπάνιες περιπτώσεις- αγαπάει.

Οκέι, για να μην τα τερματίσω όλα όμως, υπάρχει ελπίδα. Υπάρχει κόσμος που έχει βρει την δουλειά των ονείρων του. Αλλά πώς μπορεί να ξέρει κανείς, αν συμβαίνει αυτό;

Το τρομερό αυτό μυστήριο ζωής σου λύνω παρακάτω!

#1. Δεν έχεις χρόνο για χάσιμο

Δεν σε ενδιαφέρει να είσαι με τις ώρες στο Facebook και το Instagram πια. Δεν έχεις χρόνο για χάσιμο! Θέλεις να κάνεις την δουλειά σου και θέλεις να την κάνεις σωστά. Σημάδι no.1.

#2. Περνάς καλά

Όταν το εργασιακό περιβάλλον είναι καλό και περιτριγυρίζεσαι από άτομα που έχουν την ίδια «δίψα» με εσένα για την δουλειά, γίνεται να μην περνάς καλά;

#3. Σταμάτησες το κουτσομπολιό

Δεν σε απασχολεί πια τι έκανε λάθος ο συνάδελφός σου χθες ή αν κάποιος έφυγε πιο νωρίς κτλ. Το μόνο που σε νοιάζει είναι η δουλειά.

#4. Δεν έχεις γκρίνιες

Δεν έχεις τον φόβο πια στα meeting, αν θα σου αναθέσουν ένα νέο project. Αντιθέτως, είσαι έτοιμος κάθε φορά να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες.

#5. Δεν κοιτάς το ρολόι

Δεν κοιτάς κάθε τρεις και λίγο το ρολόι να δεις πότε θα περάσει η άτιμη ώρα μέχρι να σχολάσεις. Αντιθέτως, τώρα η ώρα περνάει σαν… νερό!

#6. Περνάς καλά στα meetings

Τέλος στα βαρετά meetings που δεν την… πάλευες με τίποτα. Τώρα είσαι έτοιμος να μοιραστείς τις ιδέες σου με τους συναδέλφους σου και να γίνεις όσο πιο δημιουργικός γίνεται!