«Είμαστε όλες μαζί σε αυτό, μέχρι να το καταλάβουν όλοι»


Δεν είναι λίγες οι φορές που η Καίτη Γαρμπή έχει τοποθετηθεί δημόσια μέσα από αναρτήσεις της στο twitter πάνω σε διάφορα θέματα κερδίζοντας ξεκάθαρα όλο το σεβασμό και τον θαυμασμό μας. Αυτή τη φορά θέλησε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο με αφορμή την υπόθεση απόπειρας βιασμού στη Ν. Σμύρνη. Πολλοί προσπάθησαν για άλλη μία φορά μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις στα social media, μέσα από πάνελ εκπομπών που θεώρησαν άξιο αναφοράς να σχολιάσουν το «πόσο ωραίος» ήταν ο 22χρονος αφήνοντας ασχολίαστη την ιδιότητα του επιδειξία, άλλοι πάλι επιχείρησαν μέσα από διάφορες αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα να δικαιολογήσουν τη πράξη του επικαλούμενοι  επιχειρήματα ψυχολογικής φύσεως. 

Ευτυχώς, υπήρξε κι η άλλη πλευρά στην οποία βρίσκονται όσοι επιμένουν ακόμη να είναι άνθρωποι. Ανάμεσα σε αυτούς η Καίτη Γαρμπή, ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα σχετικά με κλασικές κατηγορίες που ακούστηκαν του τύπου «Τι φορούσε το θύμα;»

«Δεν υπάρχουν ένοχα ρούχα.

Υπάρχουν άρρωστα μυαλά που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το θύμα τους να φοράει ρούχα που βγαίνουν εύκολα. Θέλουμε να κυκλοφορούμε όπως μας αρέσει με ο,τι μας αρέσει και να νιώθουμε ασφαλείς!

Είμαστε όλες μαζί σε αυτό, μέχρι να το καταλάβουν όλοι.»