Άλλη μία καταγγελία, άλλη μία φορά που ματαιώνεται το επιχείρημά τους περί «μεμονωμένων περιστατικών»


Οι καταγγελίες πληθαίνουν όλο και περισσότερο αναφορικά με απόπειρες βιασμού και βιασμών και όπως μαρτυρούν τα στατιστικά των τελευταίων ημερών μάλλον δεν έχει καμία βάση το επιχείρημα περί «μεμονωμένων περιστατικών» όπως πολλοί επικαλούνται. Άλλη μία στιγμή φρίκης βίωσε μία 20χρονη φοιτήτρια η οποία κατά τη διάρκεια της διαδρομής με ταξί από τα Εξάρχεια με προορισμό το σπίτι της στα Πατήσια ο οδηγός επιχείρησε να την βιάσει.

 

Η καταγγελία της φοιτήτριας

«Σήμερα στις 12:00 το βράδυ ακριβώς πήγα να πάρω ταξί από την πλατεία Εξαρχειων όπου ένας ταξιτζής με είδε και με ακολούθησε ως την Στουρνάρη όπου και μπήκα. Στα μισά της διαδρομής άρχισε να μου λέει διαφορά για την εμφάνιση μου και με πίεζε να τον ακολουθήσω μαζί  του να πάμε βόλτα κτλ.

Ενώ του είχα πει να με αφήσει επι της Πατησίων στις φοιτητικές εστίες, εκείνος έστριψε σε ένα στενό σχετικά έρημο, κλείδωσε το αυτοκίνητο και μου επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά προσπαθώντας να με βιάσει.

Εγώ φώναζα και τον παρακάλαγα να με αφήσει ώσπου πέρασε μια παρέα ανθρώπων και κοίταξαν προς το μέρος μου με αποτέλεσμα ο ταξιτζής να ξεκλειδώσει και να φύγω τρέχοντας. Μπαίνοντας στην πολυκατοικία τον είδα σταματημένο μπροστά στην πόρτα.

Η περιγραφή του είναι η εξής: Όχι πολύ ψηλός, ανοιχτόχρωμος, μιλούσε σπαστά ελληνικά, αέρα κοντά μαλλιά και στρογγυλό πρόσωπο, φορούσε μπλε υφασμάτινη μάσκα ηλικία γύρω στα 40+ Δεν κατάφερα να πάρω αλλά στοιχεία όπως τις πινακίδες , προσοχή στην πιάτσα των Εξαρχειων ελπίζω να βοηθήσω όσο μπορώ».

Μητέρα φοιτήτριας

«Όπως μου είπε το κορίτσι μου, ο δράστης είναι αλλοδαπός και την πήρε από πιάτσα των Εξαρχείων για να τη φέρει στο σπίτι και στην Ευγένιου Καραβία την κλείδωσε στο ταξί. Η κόρη μου αντέδρασε και την ώρα που περνούσε μια παρέα φώναξε δυνατά "βοήθεια", την άκουσε η παρέα και έτρεξε προς το μέρος της. Τότε ο οδηγός τρόμαξε και της άνοιξε την κλειδαριά και έτσι κατάφερε να βγει από το επαγγελματικό όχημα.

Την επόμενη μέρα πήγε παρέα με τις φίλες της να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία. Θέλουμε να πιαστεί ο δράστης. Θα το λύσουμε μόνοι μας. Ψάχνουμε και εμείς για να τον βρούμε.

Εχθές έγινε το περιστατικό, εμένα δεν μου είπε τίποτα, στη μητέρα της πήγε και της είπε πως έχει κάποιο πρόβλημα. "Δεν το έχω πει σε κανέναν και δεν θέλω να το πω ούτε σε σας", έτσι είπε το κορίτσι».