«Oι εκπαιδευτικοί στεκόμαστε,  για μια ακόμα φορά,  στο ύψος των περιστάσεων και δίνουμε  το δικό μας  παρών»


Η ανακοίνωση για την Εθελοντική αιμοδοσία Ο.Λ.Μ.Ε. – ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ.

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι

Οι εκπαιδευτικοί διδάσκουμε στους μαθητές μας ότι η αλληλεγγύη είναι στάση ζωής και μέτρο πολιτισμού, αποδεικνύοντάς το καθημερινά με τη δική μας στάση, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης, απόδειξη αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας.

Αυτή την περίοδο η εθελοντική αιμοδοσία έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία και παίρνει μεγαλύτερη διάσταση, καθώς  η κοινωνία συνεχίζει να πλήττεται από τη  λαίλαπα του κορωνοϊού και η ανάγκη για αίμα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Oι εκπαιδευτικοί στεκόμαστε,  για μια ακόμα φορά,  στο ύψος των περιστάσεων και δίνουμε  το δικό μας  παρών.

Ο θεσμός της εθελοντικής αιμοδοσίας των εκπαιδευτικών, που διοργανώνει η Ο.Λ.Μ.Ε. – ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ,  συνεχίζεται και διευρύνεται με επιτυχία.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για  τη  μέχρι σήμερα στήριξή σας  στις εθελοντικές αιμοδοσίες και σας καλούμε να δώσετε για μια ακόμα φορά το παρών στην αιμοδοσία της ΟΛΜΕ – ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ.

aimodisoaik.jpg

Σας ενημερώνουμε ότι η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας, με ευθύνη του κλιμακίου αιμοδοσίας του «Αμαλία Φλέμινγκ». Επίσης, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός,  θα οργανωθεί με ραντεβού για τα οποία θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά. Όσοι/όσες επιθυμούν για πρώτη φορά να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία της ΟΛΜΕ,  μπορούν να επικοινωνήσουν  τηλεφωνικά στα  παρακάτω  τηλέφωνα, προκειμένου να οργανωθούν τα ραντεβού:

Ανδρινόπουλος Γιώργος (Πρόεδρος ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ.): 6932 320703

Γεωργιάδης Θωμάς (Αντιπρόεδρος ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ.): 6977 780020, 6906 485672

Γεωργαρίου Μαρία (Γ.Γ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ.) : 6932 103462

Ο.Λ.Μ.Ε. – ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ.: Παρασκευή, 14 ΜΑΙΟΥ 2021,  ώρες: 9.30 – 13.00 (Γραφεία ΟΛΜΕ, Κορνάρου 2 και Ερμού, 6ος όροφος)