Ζήσε τη μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία στις ξενοδοχειακές σπουδές!


Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, η κορυφαία σχολή ξενοδοχειακών, τουριστικών και γαστρονομικών σπουδών, διοργανώνει το LE MONDE Hotel Manager Bootcamp συνεχίζοντας να πρωτοπορεί σταθερά από το 1996, προσφέροντας σε νέους και νέες που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν hotel management από όλη την Ελλάδα, μία Δωρεάν 2ήμερη Εκπαιδευτική Εμπειρία με θέμα τις Ξενοδοχειακές σπουδές

Συγκεκριμένα, στις 17 και τις 18 Σεπτεμβρίου, η LE MONDE θα υποδεχθεί στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της στο Μοσχάτο, νέους και νέες επίδοξους σπουδαστές των ξενοδοχειακών και τουριστικών επαγγελμάτων, από 17 έως 40 ετών που επιθυμούν να ζήσουν από κοντά τι ακριβώς περιλαμβάνει η εκπαιδευτική εμπειρία LE MONDE. Οι τυχεροί που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εντελώς δωρεάν 2ήμερο εκπαιδευτικό LE MONDE Hotel Manager Bootcamp, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο site http://www.lemonde.edu.gr/bootcamp-hotel από τις 04/09 έως και τις 11/09 (23:59).

Όλοι όσοι θέλουν να εξερευνήσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο του τουρισμού και των ξενοδοχειακών επαγγελμάτων δεν έχουν παρά να δηλώσουν συμμετοχή στο LE MONDE Hotel Manager Bootcamp για να ζήσουν από κοντά μια άκρως βιωματική, εκπαιδευτική εμπειρία, σχεδιασμένη αποκλειστικά για εκείνους από τη LE MONDE. Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας θέσεων στο δωρεάν εκπαιδευτικό LE MONDE Hotel Manager Bootcamp, για να αποκτήσουν τη μοναδική αυτή ευκαιρία, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην ειδική σελίδα στο site της LE MONDE (http://www.lemonde.edu.gr/bootcamp-hotel) και οι τυχεροί επιλαχόντες θα ενημερωθούν απευθείας από τη LE MONDE

Ήρθε η στιγμή να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία και να δείτε πως είναι να εκπαιδεύεται κάποιος στον τομέα των ξενοδοχειακών σπουδών, υπό την καθοδήγηση κορυφαίων και διακεκριμένων επαγγελματιών καθηγητών σε έναν άκρως απαιτητικό κλάδο. Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια πρακτικής της σχολής LE MONDE για άλλη μια φορά θα γίνουν το πεδίο δράσης για συμμετοχή και παρακολούθηση διαλέξεων και live παρουσιάσεων από τους ειδικούς του κλάδου, προκειμένου οι νέοι και οι νέες τυχεροί συμμετέχοντες να γνωρίσουν την ουσία, να μοιραστούν τα «μυστικά» της επιτυχίας και να έρθουν σε επαφή με την αληθινή γοητεία των ξενοδοχειακών και τουριστικών σπουδών!

Tο LE MONDE Hotel Manager Bootcamp επιφυλάσσει στους συμμετέχοντες πολλές ευχάριστες εκπλήξεις! Εάν λοιπόν είσαι κι εσύ από 17 έως 40 ετών και ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας, μην χάνεις χρόνο, δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή και ανακάλυψε τι σημαίνει κορυφαίες ξενοδοχειακές και τουριστικές σπουδές! Η LE MONDE σε περιμένει να σε οδηγήσει σε έναν υπέροχο, συναρπαστικό κόσμο. Καλή επιτυχία σε όλους & όλες!

Hashtags: #LEMONDEbootcamp, #LEMONDE, #hotelmanager, #hotelmanagement #hotelstudies #LEMONDEedu, #tourismstudies