22 έως 24 Μαϊoυ στο νοτιότερο νησί των Βόρειων Σποράδων


 

22 έως 24 Μαϊoυ στο νοτιότερο νησί των Βόρειων Σποράδων

 

O Δήμος Σκύρου και η παραγωγός εταιρεία Sports Tours Hellas σας καλωσορίζουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ερασιτεχνών του 2015. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 22-24 Μαΐου στο νοτιότερο νησί των Βόρειων Σποράδων.

 

Στην ιστοσελίδα των αγώνων www.uwct-skyros.gr μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το νησί, την προσβασιμότητα σε αυτό, πακέτα συμμετοχής, μεταφοράς και διαμονής, τα είδη των αγώνων, τους κανονισμούς και τις ηλικιακές κατηγορίες που βραβεύονται και προκρίνονται, τους χορηγούς των αγώνων και να θέσετε την υποψηφιότητά σας να είστε ένας από τους εθελοντές μας!

 

Οι κατηγορίες συμμετεχόντων, βραβευόμενων αθλητών και αθλητών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής αναφέρονται αναλυτικά στους κανονισμούς που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των αγώνων.

 

Οι αγώνες σχεδιάστηκαν για να προσυπογράψουν στο όνομα που τους δόθηκε Skyros Cycling Challenge, αφού οι συμμετέχοντες θα κληθούν να φορέσουν τη φανέλα των αγώνων ανταγωνιζόμενοι παγκόσμιους πρωταθλητές, περιδιαβαίνοντας πλακόστρωτα σοκάκια στη χώρα του νησιού και χωμάτινο δρόμο μέσα στη διαδρομή της Κυριακής, έχοντας στο τέλος του αγώνα την αίσθηση ότι ανταπεξήλθαν στην πρόκληση!

 

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές από την Ελλάδα, Ελβετία, Αυστραλία, Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο και Πολωνία, ενώ αναμένεται να συμμετάσχουν αθλητές από 20 χώρες και μεγάλος αθλητών από την Ελλάδα, τόσο στους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου όσο και στον αγώνα της κατηγορίας των Experience.

 

Οι κάτοικοι του νησιού της Σκύρου, περιμένουν να υποδεχτούν τους συμμετέχοντες και τις οικογένειες τους σε μια μεγάλη γιορτή για το νησί τους αγκαλιάζοντάς τους με την τοπική φιλοξενία τους.

 

Η παραγωγός εταιρεία Sports Tours Hellas, με συνεχείς ενημερώσεις θα κοινοποιεί σε τακτά χρονικά διαστήματα, πληροφορίες για την προετοιμασία των αγώνων, για προσφορές, χορηγούς, γνωστά ονόματα που θα συμμετάσχουν, εκδρομές σε αξιοθέατα του νησιού και διάφορες άλλες ανακοινώσεις.

 

uwct-1024x615.jpg