Αν δεν έχεις μεγάλο χώρο και μένεις σε μικρό διαμέρισμα, τότε πάντα υπάρχουν σκέψεις για το πού θα βάλεις το ποδήλατό σου, για να μην σε εμποδίζει μέσα στο σπίτι σου, αλλά και για να μην στο βουτήξουν...


Αν δεν έχεις μεγάλο χώρο και μένεις σε μικρό διαμέρισμα, τότε πάντα υπάρχουν σκέψεις για το πού θα βάλεις το ποδήλατό σου, για να μην σε εμποδίζει μέσα στο σπίτι σου, αλλά και για να μην στο βουτήξουν (αν το αφήσεις έξω από την πολυκατοικία ή ακόμα και σε ‘ελεγχόμενο’ κοινόχρηστο χώρο, υπάρχει αυτή η πιθανότητα να μην το ξαναβρείς).


Έχουμε δει στο πρόσφατο παρελθόν διάφορες πατέντες αλλά και αρχιτεκτονικές προτάσεις πως να τοποθετείς το ποδήλατο μέσα στο σπίτι σου, νομίζουμε η ιδέα με το Shelfie είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

Το Shelfie είναι η ιδέα του Αμερικανογερμανού Juergen Beneke και πριν λίγες μέρες το project χρηματοδοτήθηκε πολύ επιτυχημένα μέσα από την πλατφόρμα Kickstarter. Στην ουσία είναι ένα ξύλινο ράφι που μπορείς να τοποθετήσεις το κράνος σου και να κρεμάσεις το ποδήλατό σου από τη σέλα (χωρίς αυτό να ακουμπάει στον τοίχο).  

Σίγουρα δεν μιλάμε μόνο για ένα πρακτικό αντικείμενο σπιτιού αλλά ότι πρέπει αν θέλεις να (ανα)δείξεις το ποδήλατο πάνω σε ένα τοίχο σπιτιού (έργο τέχνης για άλλους;).

To Shelfie θα είναι διαθέσιμο προς παραγγελία από το Φθινόπωρο 2014, με την τιμή του δυστυχώς να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα. 

Περισσότερα στο: www.bikeshelfie.com 

{vimeo}89642349{/vimeo}