Ένα ξεχωριστό bmx tour σε 9 πόλεις της Ελλάδας για την εύρεση νέων ταλέντων!


RIDERS WANTED!

Ένα ξεχωριστό bmx tour σε 9 πόλεις της Ελλάδας για την εύρεση νέων ταλέντων!

“Η νέα γενιά έχει πολλές δυνατότητες. Υπάρχουν καλοί αναβάτες σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. Θέλω να τους βρω και να τους φέρω κοντά. Για ένα δυνατό session στο νέο μας πάρκο στο bogiatiland.”

Κάπως έτσι το σκέφτηκε ο Παναγιώτης Μανάρας και ξεκινάει αύριο για ένα tour σε 9 πόλεις της Ελλάδας, με στόχο να ανακαλύψει ανερχόμενους bmx riders και να τους μυήσει στα μυστικά της δίτροχης τέχνης με ένα μοναδικό workshop, στην έδρα του, το ανανεωμένο Bogiatiland.




Πώς θα εντοπίσει όμως τα νέα αυτά ταλέντα;


Η φετινή αποστολή του γνωστού bmx rider περιλαμβάνει ένα tour σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με σκοπό να έρθει σε επαφή με τις τοπικές bmx σκηνές.

Συγκεκριμένα, η αυλαία του «Park Sessions by Panagiotis Manaras» σηκώνεται στις 15 Μαΐου από τον Βόλο!

Επόμενοι σταθμοί του μοναδικού αυτού οδοιπορικού είναι η Λάρισα, η Πτολεμαΐδα, η Αλεξάνδρεια Ημαθίας και η Θεσσαλονίκη ενώ λίγες μέρες αργότερα, το κυνήγι για να ανακαλυφθούν riders που «το’χουν», συνεχίζεται στην Αθήνα, την Ναύπακτο, το Ηράκλειο καταλήγοντας στα Χανιά.

Σε κάθε στάση του tour, ερασιτέχνες riders 14-18 χρονών έχουν την δυνατότητα να συναντήσουν τον Παναγιώτη και να του δείξουν από κοντά tricks, στιλ και το ταλέντο τους με σκοπό να είναι αυτοί οι εκλεκτοί καλεσμένοι του στο διήμερο workshop στο Bogiatiland στις 22 & 23 Ιουνίου, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Όσο ο Παναγιώτης θα περιοδεύει την Ελλάδα με το ποδήλατό του, μπορούμε να παρακολουθήσουμε την εμπειρία του αυτή μέσω του www.manarasparksessions.gr με καθημερινά updates αλλά και μαρτυρίες και εντυπώσεις από τον ίδιο ζωντανά! Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα σημεία και τις ώρες που θα πρέπει να είστε εκεί για να συναντήσετε τον Παναγιώτη από κοντά στην πόλη σας.

https://twitter.com/Panosmanaras