Γίνεται να μην θέλεις να γυμναστείς και εσύ σ’ αυτά;


Εσύ είσαι φαν της γυμναστικής; Είσαι από αυτούς που προτιμούν να απολαμβάνουν την… καφεδάρα τους τα απογεύματα μετά την δουλειά ή θα σε βρει κανείς να χτυπιέσαι στο CrossFit προσπαθώντας να αντέξεις αυτά τα άτιμα deadlifts;

Όπως και να έχει πάντως, η γυμναστική είναι ωραίο πράγμα και σίγουρα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πρέπει να υπάρχει στην ζωή σου (ειδικά από μια ηλικία κι έπειτα). Ξέρεις καμιά φορά, αρκεί να γίνει το «κλικ» στον εγκέφαλό σου, για να πεις τελικά το «ναι» στην γυμναστική και να μπει στην ζωή σου για τα καλά. Για να βάλεις τους επιθυμητούς στόχους και να αποκτήσεις ένα σώμα που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο από τις γυναίκες…

Ίσως αυτό που χρειάζεσαι τελικά να είναι το σωστό κίνητρο. Και αν δεν θέλεις να το κάνεις για τα… κορίτσια, κάν’ το γιατί είσαι λάτρης της πολυτέλειας!

Εδώ στην Αθήνα, ξέρουμε πολύ καλά τι πάει να πει αυτό, κρίση ξε-κρίση, γι’ αυτό και οι ιδιοκτήτες των παρακάτω γυμναστηρίων και fitness centers δεν εστίασαν μόνο στο να παρέχουν καλούς γυμναστές, πρωτοποριακά μηχανήματα και καθαρές πετσέτες για το ντους, αλλά και καταπληκτικές εγκαταστάσεις. Καταπληκτικές όμως! Σε σημείο που παίζει να φοβούνται και να ιδρώσουν όσοι γυμνάζονται εκεί! Για τόσο luxurious γυμναστήρια μιλάμε.

Η αισθητική των χώρων στα παρακάτω fitness centers της πόλης μας λοιπόν, νομίζω ότι είναι κίνητρο αρκετό για τα μέλη τους, ώστε να θέλουν να είναι εκεί κάθε μέρα! Ε, και αφού είναι εκεί, λίγη γυμναστική θα την κάνουν! Στόχος επιτεύχθη!

Μήπως να είναι αυτή η λύση στα προβλήματα σου;

Holme’s Place

5luxuriousgymsinathens-01.jpg

City Link, Σταδίου 4 & Βουκουρεστίου, Αθήνα, τηλ. 210 3259400

Vari Sports Club

5luxuriousgymsinathens-02.jpg

Λ. Βάρης 90 και Καλαμάτας 1, Βάρη 166 72, τηλ. 21 0899 0048

Mega Gym

5luxuriousgymsinathens-03.jpg

Γ. Παπανδρέου 108, Μεταμόρφωση, τηλ.210 2801044

Palestra

5luxuriousgymsinathens-04.jpg

Λ. Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών, Αμπελόκηποι, τηλ. 210 7770606

St. George Lycabettus Gym

5luxuriousgymsinathens-05.jpg

Κλεομένους 2, Κολωνάκι, τηλ. 210 7290711