Γιατί το να είσαι fit δεν είναι μόνο θέμα καλής φυσικής κατάστασης αλλά και status.


Πιστεύω πολύ στην γυμναστική να ξέρεις. Εννοώντας πάντα ότι ένας άνθρωπος πρέπει να γυμνάζεται. Πρέπει να υπάρχει με κάποιον τρόπο η γυμναστική ή τέλοσπάντων, κάποιου είδους άσκηση στην ζωή του. Και αυτό, πρέπει να συμβαίνει –ή είναι καλό να συμβαίνει- πρωτίστως για την υγεία αλλά και την καλή φυσική μας κατάσταση. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις να πειθαρχείς τον εαυτό σου μέσα από την γυμναστική, κάτι που τελικά σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα για τον εαυτό σου.

Προσωπικά, ίσως να είμαι πιο old school και να προτιμώ είδη γυμναστικής που χρόνια τώρα κάνει πολύς κόσμος (βλ. spinning, Pilates, yoga). Παρόλα αυτά, σαν τα μανιτάρια ξεπετάγονται καθημερινά, νέες γυμναστικές που θεωρούνται πιο αποτελεσματικές και δραστικές για το σώμα ανδρών-γυναικών (χωρίς να αρνούμαι ότι όντως το προσφέρουν αυτό).

Όσο «συντηρητική» όμως και αν είμαι με την γυμναστική που επιλέγω να κάνω εγώ, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις και εσύ το ίδιο –ειδικά σαν άνδρας.

Γι’ αυτό λοιπόν, παρακάτω σου λέω μερικές από τις πλέον διαδεδομένες γυμναστικές που πολύς κόσμος επιλέγει τελευταία και που είναι πολύ hot!

Έτσι λοιπόν, μαθαίνοντας για αυτές θα μπορείς και εσύ να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το τι «παίζει» εκεί έξω και να αποφασίσεις αν θέλεις να ακολουθήσεις τα νέα trends!

#1. CrossFit

#2. Hot yoga

#3. Προγράμματα twerking (ναι, είναι και για άνδρες…)

#4. Pole dancing (επίσης, είναι και για άνδρες)

#5. Animal flow

#6. Τρέξιμο ---ξυπόλητος

#7. Skateboarding Pilates

#8. Kangoo

#9. Hula hoops

#10. Zumba