Όλα όσα γνωρίζουμε ως τώρα για την EA Sports FC


Η ΕΑ προχώρησε στα πρώτα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας της εποχής στον κόσμο του ποδοσφαιρικού gaming, αποχαιρετώντας μια για πάντα τον τίτλο της FIFA και παρουσιαζόμενη πλέον στο κοινό ως EA Sports FC. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί το αποτέλεσμα της διακοπής της συνεργασίας της με τη FIFA, γεγονός που έκανε την εταιρεία να χάσει συνεπώς και το δικαίωμα χρήσης του ονόματός της.

Συνεπώς, η EA Sports γνωστοποίησε ότι το EA SPORTS FC θα είναι πλέον ο τίτλος της εμβληματικής σειράς αθλητικών παιχνιδιών της, με τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και πρωταθλήματα του κόσμου, όπως τα UEFA Champions League, Europa League, Europa Conference League, La Liga (Ισπανικό Πρωτάθλημα), Premier League (Αγγλικό Πρωτάθλημα), Bundesliga (Πρωτάθλημα Γερμανίας), Serie A (Πρωτάθλημα Ιταλίας) και Ligue 1 (Πρωτάθλημα Γαλλίας), μεταξύ δεκάδων άλλων να συμμετέχουν σε αυτήν επίσημα.  

Μαζί με το νέο όνομα ήρθε και το νέο λογότυπο, βασισμένο σε ένα τρίγωνο σχήμα, χαρακτηριστικό του ποδοσφαίρου, αλλά και στον τριγωνικό κέρσορα όλων των περασμένων παιχνιδιών FIFA πάνω από τους παίκτες.

Δείτε το πρώτο teaser του EA Sports FC:

Μέχρι στιγμής, οι μεγαλύτεροι gaming τίτλοι στον κόσμο, δηλαδή το Xbox, το PlayStation και η Nintendo, υποδέχτηκαν την ανακοίνωση του EA Sports FC, τροποποιώντας μάλιστα το λογότυπο του παιχνιδιού στα χρώματα της εκάστοτε πλατφόρμας. Δείτε τα σχετικά tweets τους παρακάτω:

Παράλληλα, μερικές από τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές ομάδες παγκοσμίως, όπως η Real Μαδρίτης, η Manchester City και ολόκληρη η Premier League, δήλωσαν επίσης με σχετικές αναρτήσεις τους στα κοινωνικά μέσα τη συμμετοχή τους στη νέα εποχή της EA Sports FC. Περισσότερα για αυτήν αναμένεται να μάθουμε τον Ιούλιο, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι.