Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά επιστρέφει με τον πιο old-school τρόπο που θα μπορούσατε να φανταστείτε, ένα mobile game!


Αποτελεί δίχως αμφιβολία μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών και οι θαυμαστές της δεν χορταίνουν να την βλέπουν ακόμη και χρόνια μετά το φινάλε της. Το Office σταμάτησε να προβάλλεται πριν από εννιά ολόκληρα χρόνια κι όμως βρίσκει ακόμα και στο σήμερα τρόπους να υπάρχει στη ζωή μας αισθητά.

Αυτή τη φορά το παράκανε βέβαια, επιλέγοντας να επιστρέψει στην καθημερινότητά μας με τον πιο old-school τρόπο που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Αυτός δεν είναι άλλος από ένα mobile game!

Πιο συγκεκριμένα, η East Side Games Group αποφάσισε να δημιουργήσει ένα mobile game βασισμένο στην αγαπημένη sitcom σειρά, το οποίο και τιτλοφορείται The Office: Somehow We Manage. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο τόσο για λογισμικά iOS, όσο και για Android.

Στο παιχνίδι, οι παίκτες συγκεντρώνουν χαρακτήρες από το Office και εργάζονται ώστε να πουλήσουν χαρτί σε έναν ψηφιακό Dunder Mifflin. Μέσα από αυτή τη «δουλειά», συγκεντρώνουν in-game cash.

Φυσικά όλοι οι χαρακτήρες του παιχνιδιού πετούν συνεχώς ατάκες με αναφορές στη σειρά, και έτσι οι παίκτες αποκτούν το απαραίτητο nostalgia fix τους με τον πιο interactive τρόπο που θα μπορούσαν να φανταστούν.

Αν λοιπόν στο μυαλό σας έχουμε ακόμη 2009 και ψάχνετε έναν τρόπο να ξεφύγετε από το μάθημα φυσικής στο σχολείο, τώρα μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας το ολοκαίνουριο παιχνίδι Office και να «συναντηθείτε» και πάλι με την πιο τρελή εργασιακή παρέα όλων των εποχών!

Θυμηθείτε εδώ μερικές από τις καλύτερες στιγμές της σειράς: