Ποιες σειρές πρέπει να ξεκινήσεις αυτό τον μήνα;

Το top 5 με τις τηλεοπτικές σειρές που δεν πρέπει να χάσεις

Κείμενο: Κέλλυ Νόβακ

Ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας να ξέρεις. Γιατί μπορεί εμείς να έχουμε τα post summer blues, summertime sadness και δεν ξέρω τι άλλο, αλλά να ‘ναι καλά οι Αμερικάνοι και το Hollywood που μας βγάζουν λίγο από αυτή την… μαυρίλα, με τις εκπληκτικές δουλειές που παρουσιάζουν κάθε χρόνο!

Αυτός ο μήνας λοιπόν, σημαίνει τις πρεμιέρες μερικών από των καλύτερων παλαιότερων σειρών, αλλά και νέων, πολλά υποσχόμενων. Κωμωδία, δράση, δράμα, περιπέτεια και καλές ερμηνείες, θα τα βρεις όλα εδώ.

Το ζήτημα όμως είναι ένα; Ποπκόρν έχεις πάρει;

American Horror Story: Cult

Η πιο ανατριχιαστική σειρά τρόμου της TV συνεχίζεται για ακόμη μια φορά, «σκαλίζοντας» θέματα πολιτικού περιεχομένου στις οθόνες μας.

Ghosted

Η νέα υπερφυσική κωμωδία, με πρωταγωνιστές δύο κολλητούς, προσφέρει μια πιο εναλλακτική ματιά στο “Men in Black”.

The Orville

Το… κωμικό δαιμόνιο του Seth MacFarlane ξεδιπλώνεται στην νέα σειρά/παρωδία για το Star Trek και μας υπόσχεται πολύ γέλιο. Ελπίζουμε δηλαδή.

Marvel's Inhumans

Ακόμα μια σειρά με υπερήρωες στην μικρή οθόνη αλλά αυτή μοιάζει να είναι η πιο… twisted απ’ όλες…

Transparent

Η πολυβραβευμένη κομεντί ακολουθεί για άλλη μια σεζόν την δυσλειτουργική οικογένεια των Pfefferman. Τι άλλο θα δούμε φέτος οεο;

The Deuce

Νέα σειρά που διαδραματίζεται την εποχή του ’70 και που δείχνει την άνοδο της βιομηχανίας του πορνό την εποχή εκείνη. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα την δεις σίγουρα αυτή.