Δείτε το επίσημο τρέιλερ του αναμενόμενου φιλμ


Δείτε το επίσημο τρέιλερ του αναμενόμενου φιλμ

Όταν μια επανδρωμένη αποστολή της NASA στον Άρη δέχεται την επίσκεψη μιας αστρικής καταιγίδας ένας αστροναύτης χάνεται και θεωρείται νεκρός από το υπόλοιπο πλήρωμα.

Κάτι όμως που δεν είναι αλήθεια και ο Mark Watney (τον οποίο υποδύεται ο Matt Damon) όχι μόνο μένει μόνος του πίσω στον κόκκινο πλανήτη αλλά καλείται και να επιβιώσει με τις ελάχιστες προμήθειες που διαθέτει, σε ένα περιβάλλον όχι ιδιαίτερα φιλικό σε ανθρώπινα όντα.

Στο μεταξύ πίσω στη Γη καταστρώνεται το πλάνο για τον επαναπατρισμό του αστροναύτη, μετά από το σήμα που λαμβάνουν από τον ίδιο και τους καθιστά σαφές πως κάτι έχει πάει τραγικά στραβά στην τελευταία αποστολή στον Άρη.

Βασισμένο σε ένα μπεστ σέλερ βιβλίο, με τη NASA να βοηθά στην ολοκλήρωση του φιλμ για την εξασφάλιση της αληθοφάνειας του και τον Ridley Scott να σκηνοθετεί, το The Martian διαθέτει και ένα καστ ηθοποιών γεμάτο με γνωστά ονόματα που εκτός από τον Matt Damon, περιλαμβάνει τους: Jessica Chastain, Kristen Wiig, Kate Mara, Michael Peña, Jeff Daniels, Chiwetel Ejiofor και Donald Glover.

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις αρχές Οκτωβρίου και παρακάτω μπορείτε να βρείτε το επίσημο τρέιλερ:

{youtube}ej3ioOneTy8{/youtube}