Καλοκαιράκι! Ώρα για Παποτάκι! 


 

Καλοκαιράκι! Ώρα για Παποτάκι! 

 

Τι είναι το Παποτό;

Το Παποτό είναι ίσως ο καλύτερος εθισμός που θα έχεις ποτέ. Παρασκευάζεται από αγνά υλικά και σερβίρεται μόνο στην ταράτσα με την ομορφότερη θέα της Αθήνας. Αν καλοκαίρι μέχρι χθες σήμαινε η ταράτσα του BIOS, σήμερα έρχεται να προστεθεί σε αυτό το motto και το Παποτό. Παγωμένο ποτό σε ξυλάκι θα πει, μια δόση αλκοόλ (βότκα, τζιν, ρούμι) και ολόφρεσκα καλοκαιρινά φρούτα σε stick. Ποτέ πριν το ποτό δεν ήταν τόσο υγιεινό και φρέσκο. Το καλοκαιρινό μας απεριτίφ παίρνει άλλη διάσταση, παιχνιδιάρικη, χρωματιστή, απολαυστική. Είναι και το αγαπημένο των θεών που έκαναν στη μπάντα το νέκταρ, για χάρη του Παποτού! 

 

Παρασκευή

Φράουλα, μάνγκο, ανανάς, μπανάνα, φτάνουν όλα ολόφρεσκα στην ταράτσα μας και πηδούν πρόθυμα στο μπλέντερ περιμένοντας το αισθησιακό άγγιγμα του αλκοόλ να τα μουδιάσει και να τα κάνει να λιώσουν. Μια θεϊκή πρόσμιξη συντελείται σε ακραία χαμηλές θερμοκρασίες και λίγο αργότερα, τα δύο έγιναν ένα. Και το όνομα αυτού: Παποτό! Είναι έρωτας. Σερβίρεται σε ποτήρι με παγάκια για να διατηρεί τη δροσιστική του φύση όσο εσείς θα το απολαμβάνετε με θέα τον Παρθενώνα. 

 

To Παποτό – Κοκτέιλ 

Προσοχή στην οργή των Θεών, θα ζηλέψουν κι άλλο, γιατί και τα κοκτέιλ θέλουν το Παποτό τους! Το Παποτό – κοκτέιλ είναι το απόλυτο συνώνυμο της καλοκαιρινής νύχτας στην πόλη. Το stick με το αγαπημένο σου κοκτέιλ θα κάνει βουτιά μέσα στο ποτήρι με το ίδιο περιεχόμενο. Απόλαυση επί δύο. 

 

Τι πιο απολαυστικό από ένα μοχίτο σε stick βουτηγμένο μέσα σε ένα ποτήρι μοχίτο; 

Είτε Παποτό, είτε παποτό- κοκτέιλ, ένα είναι το σίγουρο, δε μπορείς να σταματήσεις στο ένα. Μπορεί να ζαλιστείς λίγο και να χάσεις τα μαθηματικά αλλά να θυμάσαι την εξίσωση: Ολόφρεσκα, ζουμερά φρούτα + Αλκοόλ + Ταράτσα Bios = Παποτό! Τι πιο θεϊκό από το αγαπημένο των Θεών;

 

*Μην ξεχνάς παποτέ, όταν ανεβάζεις την αγαπημένη σου παποτοεμπειρία στο Instagram το hashtag: #papoto ! 

 

 

www.papoto.bios.gr