χειρότερα food trends του 2018

Ήταν περίεργη χρονιά το ‘18

Κείμενο: Κέλλυ Νόβακ

Η επιθυμία ενός ανθρώπου προς αναζήτηση μπορεί να τον φτάσει μακριά. Μπορεί να σκεφτεί κάτι απίστευτο, όπως το να πάει στο φεγγάρι και πάση θυσία να το καταφέρει. Να σκεφτεί ότι θέλει να φτιάξει επιδόρπια σε σχήμα μονόκερου και να το κάνει trend. Όλα είναι πιθανά.

Φέτος, επιδέξιοι… σεφ (και όχι μόνο) κατάφεραν να πάνε τη φαντασία τους μακριά και να πειραματιστούν με ό,τι μπορείς να φανταστείς! Δημιουργώντας μέχρι και καφέδες σε περίεργες γεύσεις ή να μετατρέψουν πίτσες σε γαμήλια μπουκέτα λουλουδιών.

Τώρα όλοι αυτοί οι πειραματισμοί βγήκαν σε καλό; Χμ… ίσως και όχι. Ίσως και να μπορούμε να επιβιώσουμε το 2019 χωρίς τα παρακάτω food trends που προέκυψαν αυτούς τους 11,5 μήνες του θαυμάσιου –κατά τα άλλα- 2018!

Καφές με γεύση μπρόκολο

Παγωτό σε γεύση ζαμπόν

Pizza με… κάψουλες απορρυπαντικών (don’t try this at home)

Crossushi

Φαγητά και ποτά με ενεργό άνθρακα

Ντόνατς/μακαρόνια

Φαγητά βουτηγμένα σε βρώσιμο χρυσό

Kεντρική φωτό: Instagram @solitpartystuff