Με το John Wick: Chapter 4 να παίζεται στις αίθουσες, το franchise ετοιμάζεται να επεκταθεί περαιτέρω το επόμενο διάστημα


Ένα νέο video game με τον John Wick πρόκειται να δούμε το επόμενο διάστημα, με το franchise της κινηματογραφικής σειράς να ετοιμάζεται να επεκταθεί περαιτέρω μετά την τεράστια επιτυχία του.

Αυτήν την περίοδο, το John Wick: Chapter 4 σαρώνει στα ταμεία, έχοντας κυκλοφορήσει την περασμένη Πέμπτη στους κινηματογράφους, ενώ οι θαυμαστές της σειράς θα έχουν την ευκαιρία να δουν προσεχώς μια spin-off ταινία με τίτλο Ballerina και την Ana de Armas, αλλά και τη σειρά The Continental του Prime Video.

Η είδηση τώρα για το επικείμενο βιντεοπαιχνίδι έγινε γνωστή μέσα από δημοσίευμα στο Collider, στο οποίο και αναφερόταν ότι η Lionsgate ετοιμάζει ακόμη ένα videogame που θα βασίζεται πάνω στο επιτυχημένο Wick universe.

Το videogame δεν γνωρίζουμε για την ώρα πώς θα τιτλοφορείται ή από ποιο στούντιο θα δημιουργηθεί, θα έρθει ωστόσο έπειτα από το παλαιότερο John Wick Hex, ένα role-playing game από τις Bithell Games και Good Shepherd Entertainment.

Ως προς τις άλλες παραγωγές που περιμένουμε γύρω από τον αγαπημένο ήρωα, στο Ballerina θα δούμε ως κεντρική πρωταγωνίστρια την Ana de Armas μαζί με τους Ian McShane, Lance Reddick, Anjelica Huston, Catalina Sandino Moreno και Keanu Reeves. Η ταινία θα επικεντρώνεται σε μία νεαρή γυναίκα-εκτελεστή που αναζητεί εκδίκηση για τη δολοφονία της οικογένειάς της. Την παραγωγή έχει αναλάβει φυσικά η Lionsgate, ενώ τη σκηνοθεσία ο Len Wiseman του Underworld και το σενάριο ο Shay Hatten των John Wick: Chapter 3 και Army of the Dead.

Από την άλλη, η τηλεοπτική σειρά The Continental θα κυκλοφορήσει από το Amazon Prime Video, εξερευνώντας την προέλευση του Continental Hotel που αποτελεί ένα καταφύγιο για εγκληματίες σε όλη τη σειρά του John Wick.

Η σειρά θα διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη το μακρινό 1975 και θα ακολουθεί τη νεότερη εκδοχή του Winston Scott, τον οποίο θα ερμηνεύσει ο Colin Woodell (The Flight Attendant), όσο ο ίδιος προσπαθεί να αποκτήσει τον έλεγχο του ξενοδοχείου.