Ένας νέος προσαρμοσμένος χάρτης που δημιουργήθηκε στο Fortnite, εμπνευσμένος από την κορυφαία σειρά Odyssey, κάνει το ντεμπούτο του σήμερα, 23 Μαρτίου, μαζί με live streams στο Twitch και επιβραβεύσεις σε ένα κυνήγι θησαυρού


Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Odyssey Universe, ενός νέου ειδικά διαμορφωμένου χάρτη που δημιουργήθηκε για τους gamers στο Fortnite [1], βασισμένου στην κορυφαία σειρά οθονών Odyssey της Samsung.

Το Odyssey Universe αποτελεί μια νέα in-game εμπειρία που εκφράζει τον τρόπο με τον οποίο η κορυφαία σειρά οθονών Samsung Odyssey βοηθά τους gamers να εκπληρώσουν την υπόσχεση των παιχνιδιών επόμενης γενιάς.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε την προσαρμοσμένη εμπειρία παιχνιδιού του Odyssey μαζί με τη διασκέδαση, σε ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Hoon Chung, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Visual Display Business της Samsung Electronics. «Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την παρουσία της κορυφαίας σειράς Odyssey και να αυξάνουμε την αναγνωρισιμότητα των Gaming οθονών μας παρέχοντας νέες, συναρπαστικές εμπειρίες και events».

Κάθε περιοχή του Odyssey Universe είναι εμπνευσμένη από το όνομα του κύριου προϊόντος της σειράς Odyssey. Ο μόνιμος νέος χάρτης χωρίζεται σε 5 περιοχές, κάθε μία από τις οποίες είναι εμπνευσμένη και αντιπροσωπεύει ένα κορυφαίο μοντέλο της σειράς Odyssey. Για παράδειγμα, η περιοχή Level Ark, προέρχεται από την Odyssey Ark, που προφέρει ένα νέο σύνορο εμβύθισης με τη μεγάλη οθόνη 55 ιντσών, ενώ τα Level G9∙G8∙G7∙G6 είναι εμπνευσμένα από μοντέλα όπως τα Odyssey Neo G9 και G8. Κάθε χώρος θα διαθέτει από μία αποστολή που πρέπει να εκτελέσουν οι παίκτες, προσφέροντας μια ποικιλία στόχων και ανταμοιβών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Συντονιστείτε στην πρεμιέρα του Odyssey Universe στο Twitch

Με την έναρξη της κυκλοφορία του Odyssey Universe, οι gamers μπορούν να συντονιστούν στις 23 Μαρτίου για να δουν τους χάρτες σε δράση στο επίσημο κανάλι Samsung Odyssey Twitch, με μερικούς από τους αγαπημένους τους streamers όπως ο SypherPK (634.6M ακόλουθους) και ο NickEh30 (435.5M ακόλουθους).

Οι streamers θα παρουσιάσουν το συναρπαστικό gameplay του νέου χάρτη, θα ενημερώσουν τους θεατές για το πώς μπορούν να εξερευνήσουν οι ίδιοι τον χάρτη αλλά και πώς μπορούν να αποκτήσουν αποκλειστικές προσφορές για τις οθόνες Odyssey.

Οι παίκτες μπορούν να προετοιμαστούν για την κυκλοφορία του Odyssey Universe, να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα για να μάθουν τα τελευταία νέα και λεπτομέρειες για το "Κυνήγι θησαυρού" καθώς και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ειδικές προσφορές[2].

[1] Αυτή είναι μια ανεξάρτητα δημιουργημένη εμπειρία Fortnite Creative και δεν χρηματοδοτείται, υποστηρίζεται ή διαχειρίζεται από την Epic Games, Inc.
[2] Η ειδική προωθητική ενέργεια διαφέρει ανά χώρα.